| Phyara a întrebat:

am si eu o problema ce consta in conflictele de la scoala, am 16 ani si uneori sunt o fire calma...La scoala ``copii smecherasi`` se cam iau de mine, si cand e vorba de bataie si sunt mai multi de fata imi bate inima tare si nu stiu cum sa reactionez..Adica in capul meu se petrec o gramada, imi vine sa il lovesc dar imi e frica daca il lovesc prea tare si se mai intampla ceva grav ( Cade, se loveste la cap etc) Care stiti ce ar trebui sa fac sa scap de aceasta mica problema dati-mi un sfat. FUNDA!

11 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Am avut parte si eu de un bataus cand eram mai mic laughing Ne-am batut pana am plans (doar eu am plans) si de atunci am devenit cei mai buni prieteni.

In natura cine se naste slab va fi mereu hartuit, asta ori te va intari ori te va distruge.

| Alexandru0007 a răspuns:

Evita lucrurile astea. spune-le ca nu vrei scandal si ca o sa aiba probleme, sa se gandeasca la consecinte inainte sa faca vreo prostie

| pbsolver a răspuns:

Mergi la politie, la jandarm, la director. nu e normal sa umblii cu sprayul paralizant intr-o scoala, stiai treaba asta?

| einenebun23 a răspuns:

Vorbeste cu colegii tai si spune-le sa te ajute (pana la urma nu e rusine daca ei vin in ciurda si tu sa faci la fel ). Si incearca sa treci peste la unele faze nu comenta inapoi chiar daca iti adreseaza injurii. pana la urma cel intelept cedeaza primul. Oricum asta se vor intoarce odata si odata impotriva lor.

| Rührselig a răspuns:

1. Adunăţi prieteni să te ajute.
2. Nu-ţi mai fie frică, crezi că lor le este frică dacă tel ovesc?
3. Trebuie să-i intimidezi şi tu să le arăţi că nu eşti o ţintă slabă, trebuie să le arăţi că eşti puternic!

| Romeo44 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu te bati cu ei fiindca o sa vina mai multi si iti faci doar probleme. Faza cu inima mai bine stai linistit sa nu patesti ceva la ea.Nu ii injura lasa-i in pace. Oricum nu o sa ajunga sus daca te bat sau iti fac ceva, aia sunt viitori betivani, drogati si hoti din Romania.

| Goguletzu a răspuns:

O gandire buna pentru o asemenea varsta. La ce te gandesti tu se poate intampla doar mai incolo, unde astfel de scandaluri degenereaza si se ajunge la complicatii laughing.La 16 ani si eu aveam conflicte care se terminau linistit.

| szanescu1 a răspuns:

1.Antreneazate
2.Ai incredere in tine
3.Sa nu pari speriat.

| Phyara explică:

Faza cu inima nu ma refer ca am probleme, doar ca am o stare de adrenalina...In general doar un baiat mai mare decat mine cu 1 an tot face figuri la mine, cateodata vorbeste urat, si ma abtin sa nu il lovesc mai tot timpu are la el spray paralizant...Ce as putea face?

| Phyara explică:

Politie jandarmi, vreau sa imi rezolv conflictele singur si ma oftic foarte tare fiinda tatal meu cand era de varsta mea nu era ca si mine.El cand era vorba de bataie se batea era foarte rau si ma oftica faptul ca nu seaman cu el, imi mai povestea el ce facea cand era de varsta mea si eu nu sunt ca el asta ma oftica foarte tare ce pot sa fac sa fiu si eu cum era el?

| Phyara explică:

Nu e atat de usor, unii chiar incep din senin pe viitor incerc sa am rabdare cat de mult pot pana ajung la o limita si dupa aceea nu o sa mai tin cont de nimic.