| coco514 a întrebat:

Buna am si eu un prieten care s-a apucat de sala recent are 17 ani 1:60 inaltime si 55 de kg nu poate sa isi mareasca masa musculara sub nici o forma ce suplimente nutritonale cu continut ridicat de proteine imi puteti recomanda

Răspuns Câştigător
| Amy_1906 a răspuns:

Ti-as spune ceva marca de proteine care face sa-i creasca masa musculara.Fratele meu merge la sala si ia tot proteine si lui ii merge. Daca te ajuta iti spun cum se numeste. `Masiv Mass`. Funda?love struck

10 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

La 17 ani in primul rand ii recomand un complex de vitamine si minerale si o proteina din zer de genu: 100% Whey Gold (On), 100% Whey Protein Professional (Scitec)

| MMihai a răspuns:

Nici unul!
Deci fără prostii tip : suplimente nutritonale cu continut ridicat de proteine!
Să facă gimnastică, sport, și să mănânce normal -- alimente fără E-uri, și alte porcării, și fără prăjeli-- și gata.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MMihai):

Tu chiar nu ai nicio treaba cu acest sport sau cu suplimentele. mai citeste

| agentulagent a răspuns:

Sunt multe suplimente, dar parerea mea persoanala este sa nu ia acele "pastilute". Masa musculara nu trebuie sa se dezvolte repede, ci in timp. Daca va lua acele suplimente nutritive si apoi se va lasa de sala, risca sa se ingrase foarte tare. Recomandat este sa manance sanatos si sa faca sala fara suplimente. In timp se vor vedea rezultate

| Cosmin86 a răspuns (pentru agentulagent):

Tu crezi ca daca iei suplimente te dezvolti foarte rapid? stii ca sunt oameni care iau sute de cutii si arata la fel chiar dupa 1-2 ani, din cauza ca au o alimentatie proasta?

| Kyrie a răspuns:

Graba strica treaba iar sa decazi in halul ala incat sa recurgi la droguri din astea care-ti umfla masa de apa si carne doar e complet nonsens, o adunatura de muschi falsi care nu reprezinta nimic impresionant (go natural!)

Daia se lasa toti de sport ca vor rezultate instantanee, o sa se cunoasca dupa cateva luni abia, pana si cel mai mare culturist din lume nu are cine stie ce marime la muschi daca stai sa te gandesti in ansamblu, doar de 3 ori mai mare decat un om normal, mare chestie, in+ acel prieten al tau probabil ca nici nu trage tare sau nu executa corect exercitiile, salut happy

| coco514 explică (pentru Kyrie):

Legat de ce spui tu Arnold Schwarzenegger a folosit proteinewinking

| SpaNu88 a răspuns (pentru coco514):

Proteine, carbohidrati, vitamine. foloseste orice sportiv. acestea sunt doar niste 'ajutoare' cu care suplimentezi nutritia, nu au legatura cu steroizii/hormonii!
Si daca Arnold a folosit proteine crezi ca de la proteine arata asa? a folosit steroizi pe toata perioada cat a fost MR. Olympia.

| dorne a răspuns:

Daca s-a apucat recent cum vrei sa creasca eu am crescut vizibil si corect abia dupa aproape 3 luni... fara nimic

| TheGeorgeGeo a răspuns:

In primul rand daca vrea ceva serios ii recomand http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID=9&cID=0&dID=0&bID=38 are un raport de 96 de g de proteine la o portie (100 de g) ideal ar fiiiii sa le consume dimineata atunci cand corpul are cel mai muult nevoie. (ast funda) :))