| Andreea_Cristina_2002 a întrebat:

As dori sa ma inscriu la handbal! In orasul meu, Târgoviște, am aflat ca este un club sportiv (Club Sportiv Scolar Târgoviște ) cu mai multe ramuri ( fotbal, handbal, volei etc. ). Stiti cumva daca trebuie sa platesc o taxa? Daca da, care este aceea? Echipamentul il primesc de acolo? Trebuie sa fac vreo fisa medicala? Multumesc mult!

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Du-te la sala, intereseaza-te cand sunt programate antrenamentele de handbal si vorbeste cu antrenorul. El te poate lamuri in toate privintele. Taxele difera de la echipa la echipa. Eu, pe vremea cand jucam, nu am platit niciodata niciun leu din buzunar. Nici pentru antrenamente si nici pentru deplasari. Echipamentul l-am primit de la antrenor, iar vizita medicala nu am facut-o, pur si simplu am luat o adeverinta cum ca sunt apt.

| TCosminn a răspuns:

De obicei se platesc taxe la inscrierea in ceva anume. Este taxa de inscriere si de obicei nu este suma mare, cateva zeci de lei. Echipamentul se poate plati de catre tine, depinde cat de profesionist este clubul sportiv. E posibil sa iti trebuiasca o adeverinta de la medicul de familie cum ca nu suferi de boli genetice si ca nu ai avut probleme grave de sanatate care iti poate pune viata in pericol. Orice ar fi, mergi si fa sport draga.