anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce aparat mi-ati putea recomanda pentru slabit? As dori sa achizitionez un aparat nu foarte scump si in principiu care sa ma ajute sa dau din solduri si burta jos, dar si de pe coapse.

8 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Nu ti recomand nici un aparat, nu ti recomand nici o dieta nici macar cine stie ce pastile ceaiuri ori mai stiu eu ce medicamente!

Iti recomand insa din toata inima si cu toata increderea sa Faci cat mai multa miscare Afara nici decum in acasa langa un aparat si uitandu te la tvhappy>! DEci multa miscare afara alergat si orice fel de miscare in aer liber..Si o Hrana cat mai sanatoasa! Si sa incerci sa consumi cat mai putine produse. din comert.~! fara sucuri fara dulciuri fara pizza si mancare tip fast food! Fara produse de patiserie! Fara orice tip de mezel!
ok? CE zici poti?

Ori tu crezi ca daca ti ai cumpara cine stie ce aparat Minune" vei scapa de ..coapse burtica si din solduri?happy

| justfriend a răspuns (pentru VadTot):

Nu vorbesc de niciun aparat minune, n-ai inteles ideea, doar ca facand sport afara e acelasi lucru cu a utiliza un aparat performant iar iarna nu am posibilitate sa fac miscare sau sa merg la sala, deci e logic sa recurg la o astfel de solutie.

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru justfriend):

Banda de alergat. dar decat sa dai 20mil pe una te duci in parc.

| VadTot a răspuns (pentru justfriend):

SCuza ma ca ti zic dar sunt nevoit sa fiu foarte dur cu tine!
Cum adica Iarna nu ai posibilitatea sa faci miscare?
Scuza ma nu vreau sa te jignesc, nu te cunosc. si ma gandesc ca poate ai anumite probleme.
dar daca nimic nu te retine doar simplu fapt ca e iarna si e frig... mna. se pare ca. esti comoda...laughing))

| justfriend a răspuns (pentru VadTot):

Te-ai scuzat in mod repetitiv dupa cum se vede mai sus asa ca nu are rost sa mai comentez. Poti trece mai departe.

| VadTot a răspuns (pentru justfriend):

Regret ca ti am raspuns.
La primavara vei mai slabi. primavara anului 2030 laughing
pentru ca pana atunci o sa fie o iarna foarte lunga cica asa au anuntat astia de la meteo. laughing) asa ca te sfatuiesc sa ti cumperi o stiva de aparate. laughing

| Nicole190 a răspuns:

Hei cel mai bun aparat ai putea fi tu! sportul este cel mai bun aparat! ncearca sa faci in fiecare zi abdomene putin cate putin si pe zi ce trece avanseaza cu cateva abdomene in plus! si de pe coapse tot in pozitia de abdomen cumai ca nu te duciin fata cand te risici te duci spre lateral spre glezne!

| Nicole190 a răspuns:

Hei cel mai bun aparat ai putea fi tu! sportul este cea mai buna modalitate de slabit! incearca sa faci in fiecare zi abdomene putin cate putin si pe zi ce trece avanseaza cu cateva abdomene in plus! Si de pe coapse tot in pozitia de abdomen, numai ca nu te duci in fata cand te ridci ci te duci spre lateral, spre glezne, mana dreapta piciorul drept, mana stanga piciorul stang si tot asa! Sau sa alergi dar la burta sa iti pui folie de plastic...