| Linda1999 a întrebat:

Buna,dacă mănânc gen șunca de pui 2 felii de pâine pe zi, mai gust așa câte o ciocolata dar mănânc pana in 1200 de calorii slăbesc ca și cum as manca sănătos? Ca eu zilnic ca sa pot da jos kg trebuie sa mănânc 1200 de calorii deci dacă mănânc unele lucruri nesanatoase slabesc, iar eu mănânc fix pana la 1200 nu depășesc uneori mănânc și mai putin?

7 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Ce este sub 1200 este regim de spital/oameni opreti/bolnavi, nici de cum sanatos. Deficitul se calculeaza scazand din necesar maxim 500 kcal. Iar necesarul se calculeaza in functie de varsta, sex, kg actuale, tipul de activitate(sadentar sau activ) si inaltime. A manca sanatos nu inseamna a manca sub 1200kcal, inseamna a consuma alimente cat mai putin procesate care sa iti livreze necesarul de micro si macronutrienti.

| Linda1999 explică (pentru sweetys):

Pai da și eu ar trebui zilnic sa mănânc 1200 de calorii și întrebarea mea era dacă eu mănânc pana in 1200 de calorii și nu mănânc tocmai foarte sănătos pot slabi?

| sweetys a răspuns (pentru Linda1999):

Poti slabi, dar cu consecintele de rigoare. Care sunt destul de nasoale

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa slabesti, atunci cand mananci carbohidrati!
Elimina painea si mananca sunca cu un castravete, cu o rosie, ori o salata verde.

Painea, cartofii, fasolea, foitajul, pizza, pastele fainoase, orezul, cerealele, dulciurile si sucurile NU au ce cauta in dietele de slabit, fiindca nu vei pyutea slabi din cauza lor.

| Linda1999 explică (pentru Violleta2022):

Dar eu mănânc pana in 1200 de calorii gen cât îmi trebuie mie și sunt toate calculate

| Florian80 a răspuns:

Recomand un pahar de vin rosu sau alb cu garnitura de seminte kya.

| antonyo1802 a răspuns:

Nu stiu ce dieta e asta de 1200kcal pe zi nu stiu cum ti ai calculat o dar nu prea este bine sa mananci atata indiferent de ce grad de obezitate ai suferii ca sa slabesti, iti recomand un deficit caloric de max 500Kcal de la caloriile tale de mentinere iar ca sa iti dai seama care sunt Kcal tale de mentinere cauta pe net BMR calcuator si de acolo de descurci sau cel mai bine apeleaza la un nutritionist!