anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema mare de tot! am icneput cam de 2 luni sa alerg(cate o ora pe zi) pentru a slabit.Am 57 de kg la inaltimea 1.61.Problema este ca de cand am inceput sa fac sport mananc si mai mult si mai repede(chiar nu ma pot abtine) dar am renuntat la prajeli,dulciuri si alte alimente daunatoare,nu mai mananc dupa 6, am eliminat painea de tot, sucuri etc.Am slabit pe la inceput sa zic 3 kg si apoi...deloc,adica mi se pare ca stagnez ingrozitor, ca si cum munca mea ar fi degeaba..Precizez ca am un fund mare si picioare bulanoase! tot ce imi doresc este sa ajung iar la 48 de kg. (asa aratam numai bine) dar imi poate spune cineva cum?(va rog mult..cred ca am si fundul"muschiulos" pentru ca este tare, dar am si celulita..nu inteleg,doar fac sport zilnic, de ce nu slabesc?sad as dori un raspuns de la un profesionist..nu amatori.merci mult!

18 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai bine du-te la sala de fitness pentru a te consulta cu un specialist.

| ilovetheworld a răspuns (pentru Adry05):

Nu vreau sa ma duc la medic. daca voiam nu mai intrebam aicihappy ca stiu si eu teoria, ma duc la medic si totul va fi bine, nu?happymersi, dar daca nu aveam neoie de un sfat dupa acest site, ma duceam direct la medichappy tocmai am precizat ca am nevoie de un sfat de la un profesionist. daca nu cer prea mult!

| Nickname1890 a răspuns:

Cat de des si cat de tare alergi? Ce si cat mananci in timpul zilei? (tu ai spus doar ce NU mananci)

| Wehes a răspuns:

Du-te la sala daca vrei intr-adevar, rezultate.
Chestia cu '' nu manca dupa ora 6 '' e doar un mit. Trebe sa stii ce sa mananci.

| Pufi1999 a răspuns:

Fa multe exercitii de cardio de pe canalul blogilates de pe youtube

| e7d7n7 a răspuns:

Mânânci mai puţine calorii decât de obicei.
Ce vârstă ai? Tu vrei 48 de kg? Asta e greutatea unui copil de 12 ani.

| ilovetheworld a răspuns (pentru e7d7n7):

48 de kg? tu iti inchipui cat inseamna 48 de kg la inaltimea 1.61? deci exact ce nu mi-am dorit, raspunsuri fara rost. daca n-aveti ce face decat sa tastati niste aiureli, duceti-va in alte parte.am si precizat: SFATUL UNUI PROFESIONIST! amatoare sunt si eu si stiu si eu"teoria chibritului"asa ca nu am nevoie de"arati mai bine asa"

| Apocaliptic a răspuns:

Ai deja o luna..., fa 2 ore pe zi acum. Mananca multe fructe(5 pe zi) si minim 5 legume diferite. Seara manaca doar o salata/ceva foarte usor(faza e sa mananci cat vrei dar nu ceva ce ingrasa, nu gras).
De ce vrei un fund mic? Sunt multi baieti carora le place fundul mare.
Daca esti la bloc, fa alergatusi pe scara, 2-3 ori sus-joj(la etajul 4)/1-2 ori sus-jos(etajul 10). Poti sa vezi cat ai progresat facant tururi de bloc(saptamana asta 2 tururi, dupa 2 saptamani doua tururi jumate/chair trei etc.).
Stii de ce iti spun sa mananci fructe multe? Pentru ca te ajuta sa slabesti. Si legumele la fel.
Si sala de fitness te ajuta foarte mult. Acum daca poti sa alergi unde alergi tu nu stiu daca-ti mai trebuie sala. Faza e ca acolo cand vezi pe cineva ca face cu atata spor parca vrei sa fac mai mult.
Sper ca te-am ajutat cat de cat sau macar ca ti-am dat o idee.

| ilovetheworld a răspuns (pentru Apocaliptic):

Buna! deja imi dau seama ca esti inca unul din oamenii care doar isi dau cu parerea..cum ar fi daca ar fi. legumele contin fructoza, si asta nu e bine delocwinkingse recomanda fructe intre mese, 1-3/zi.si avand in vedere ca organismul are nevoie de multe..eu sunt interesata de ce anume mai exact.Am zis si mai inainte..stiu si eu teoria chibrituluihappyimi trebuie ceva in amanunt, ceva precis.si inca ceva, eu zic ca 2 ore sunt exagerat de mult, adica organismul dupa 3 aptamani se obisnuiestehappyasa ca...si iarasi problema"dc vrei sa slabesti?" nu ma intereseaza cum ma vad sau le place unora, important e sa ma simt eu bine! 57 kg la 1, 61 reprezinta exagerat de mult, inchipuie ti ca am un fund urias si o fata draguta..nu se intalnesc una cu altahappyvreau sa fiu"trasa prin inel", sa am picioare subtiri, si fundul ori mic, ori plat.sani am laughing si apropo, mersi pentru "tentativa"de a-mi da sfaturi, o zi frumoasa

| Cosmin86 a răspuns (pentru ilovetheworld):

"legumele contin fructoza"... cred ca ai vrut sa spui ca fructele contin fructoza...

| ilovetheworld a răspuns (pentru Cosmin86):

Bineinteles ca asta am vrut sa spun, era si logic si firesc ca fructele sa contina fructoza happyma gandeam la mai multe lucruri in acelasi timp si a iestit"leguma"laughing

| ilovetheworld a răspuns (pentru ilovetheworld):

O ora, in fiecare zi! nu stiu cat de tare, poate 8-9 km/h, cred, nu sunt sigura ..de exemplu, de azi am inceput sa mananc strict salate..azi am mancat, la pranz, o ciorba si o salata care contine : salata verde, 2 castraveti, 2 linguri de porumb dulce, cateva masline verzi, putin ton in ulei de masline, cherry,,"stropite"cu ulei de masline extravirgin. seara(ora 5:45) o salata la fel si cateva curmale happy inainte mancam mancaruri normae(fasole, ciorbe, supe, pui, etc) adica nu era ceva haotic..am si carnea tare..adica nu e chiar moale (am celulita) dar parca simt ca kg nu disparrrrr

| Cosmin86 a răspuns (pentru ilovetheworld):

Poti sa mai adaugi si niste proteine ( un piept de pui, un peste, etc. ) evident gatite la abur, fierte, etc.

Si 5:45 mi se pare prea devreme pentru ultima masa, mai poti manca dupa.

| ilovetheworld a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai daca mananc si dupa ma fac dubla.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ilovetheworld):

Nope, depinde CE mananci, nu cand;)

Eu am slabit 17 kg mancand ultima masa la ora 21 sau 22...

Conteaza CE mananci :

http://www.getfit.ro/......abire.html

Si legat de seara :

http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara

| FilipEmanuel a răspuns:

Http://www.culturism.ro/alimentatie/

citeste articolele astea...
sper sa gasesti ceva.

| ilovetheworld a răspuns:

(precizez ca optez pentru un fund mic mic de tot si picioare foarte subtiri pentru ca sunt mica de inaltime si visul meu oricum a fost sa am picioare subtiri si fund mic)

| ilovetheworld a răspuns (pentru ilovetheworld):

Si inca ceva, am un metabolism foarte prost! daca mananc acum o gogoasa simt ca maine se "depune"pe fund