| Ioanama56 a întrebat:

Eu m-am îngrășat mult în ultimul timp și am "făcut "un fund frumos Bine nu sunt grasa am burta dar nu se vede așa tare doară ca nu pot purta chestii așa mulate. Dacă o sa slăbesc o sa îmi pierd și fundul? Înainte eram scândură și acum parcă mai am o forma dar mă deranjează burtica

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar "ingrasat foarte mult" nu pare a fii nimic frumos la un asemenea corp.
Un poponet frumos este ala care se vede ca-i bine lucrat, musculos, bombat.
Sunt putini barbati acre se uita doar dupa un fund mare, restul se uita daca arati bine, daca nu esti grasa, daca mai ai forme, fara colaci pe burta, solduri samd.
Un abonament la sala ti-ar prinde bine!
Un fund musculos si bombat si un mijlocel de viespe, sunt foarte atractive, dar se obtin cu foarte multa munca fizica si diete potrivite.

| AlexSalling a răspuns:

Da draga mea. Ai o conformatie corecta a corpului, daca te ingrasi te ingrasi la tot, si daca slabesti, slabesti din tot. Crede-ma ca-i mai bine, chiar daca se va modifica ceva ce iti place cum arata acum. Crede-ma, este horror sa vezi oamenii cu burta, si cu pricioare slabe, cu picioare grase dar ei slabi, oameni cu burta dar in rest slabi. Depinde de conformatia pe care o ai. A mea este ca a ta, si da, daca o sa slabesti, normal ca si fundul tau va slabi.

| SMH a răspuns:

Du-te la sala si lucreaza fesierii. O sa incepi sa slabesti, iar in locul grasimii o sa pui muschi. Fundul o sa arate mai bine, iar burta o sa dispara.
www.youtube.com/watch?v=NoUhE8TAGKM