| adelina899 a întrebat:

Mereu am visat la un abdomen plat. m-a apucam mereu de facut abdomene primele zile dupa care le intrerupeam x( cate ar trebui sa fac pe zi si in cate luni se vor vedea rezultatele? Vreau sfaturi si in legatura de cum sa ma tin de ele laughing) lenea e mare. Funda, va puppppp

Răspuns Câştigător
| incredere a răspuns:

Din cate stiu eu abdomenul se lucreza mult prin alergat si abdomene. Sunt diferite feluri in care poti face abdomene, eu m-am folosit de programul acesta:http://www.youtube.com/watch?v=RqvZSbxrNDk,nu a fost nevoie de mai mult de 2 luni ca sa-ti pronuntezi cat de cat abdomenul dupa care bineinteles a urat si alergatul seara de seara.Acum depinde si in ce stare e abdomenul tau, aici ma refer la cat trebuie lucrat, ca sa ajung plat cum iti doresti. E important sa nu mananci inainte de a te apuca de exerciti cu jumatate de ora sau chiar o ora. Daca ai vointa si rabdare gandindu-te la cum o sa arati dupa efortul depus, o sa reusesti.

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu mai pierde timpul cu abdomenele, sunt exercitii de copii mici ( proaste, ineficiente si care iti afecteaza si coloana ).

Lucreaza-l prin fitness si cardio ( alergat, bicicleta, coarda, etc. ).

Si evident o alimentatie bogata in proteine si saraca in carbohidrati, pentru ce vrei tu alimentatia e 90 %.

| Air?nMeid?n a răspuns:

Si eu am incercat, am intrerupt la fel ca tine.

| AntrenorFitness a răspuns:

Ca sa ai un abdomen plat nu te ajuta sa faci abdomene din cand in cand.
Trebuie sa fi atenta la nutritie, sa faci efort cardio si sa antrenezi muschii abdominali http://www.despreculturism.ro/......idiat.html

| Florinaa123 a răspuns:

Eu am inceput din august si faceam aproape in fiecare seara. Am ajuns chiar sa fac 100. Diferenta se vede foarte putin si au trecut totusi 5 luni laughing si inca fac cate 60, 70 pe zi.
Eu ma gandesc cat de mult vreau acest lucru si cat de bine ma voi simti dupa ce voi reusi si lenea dispare laughing

| AUGUST1N a răspuns:

Pe 20 zi
Ajută mult.
Într-o lună vezi rezultatele...

| Cosmin86 a răspuns (pentru AUGUST1N):

Serios? cu exercitiile alea proaste facute zilnic vezi intr-o luna?

esti doar un copil mic, nu?

| Summertime23 a răspuns:

Si eu vreau un abdomen plat la fel ca si tine si am inceput sa nu mai mananc toate prostiile, am inceput sa mananc mult mai mult legume decat inainte si sa nu mai mananc seara si am inceput sa fac tot felul de exercitii printre care si abdomene. Nu stiu in cat timp o sa vad rezultatele pentru ca am inceput de putin timp, dar in fiecare seara oricat de obosita as fi tot fac exercitiile si ma motivez singura, imi spun ca trebuie sa am un abdomen plat si ma gandesc ca o sa merg la vara la mare si o sa am un abdomen super laughing. In timp ce faci sport gandeste-te la motivele pentru care faci acel efort. O sa arati super daca nu o sa renunti. happy Bafta!

| adelina899 explică (pentru Summertime23):

Ce exercitii in afara de abdomene mai faci big grin?

| Summertime23 a răspuns (pentru adelina899):

Http://www.eva.ro/......39101.html eu cel mai mult le fac pe cele de luni, miercuri si duminica. Funda? :)