| CristinaCriss156 a întrebat:

Buna, merg la sala pentru masa musculara, mai am nevoie de destule kg. Sunt foarte slaba. Am 20 si 1, 60. Dar problema e ca mi-e putin rau de la creatina. Stiu ca pe langa gainer trebuie sa iau si creatina inainte de sala si gainer dupa sala. Dar mi-e rau la antrenament de la creatina, in sensul ca ma ia cu tremurat si cu palpitatii si imi vine sa vomit. Mentionez ca mananc inainte de sala cu vreo ora sau 2. Adica nu beau creatina pe stomacul gol. Este vreo problema daca iau doar gainer si merg la sala? Mi-e frica ca nu o sa mi se mai dezvolte asa repede musculatura fara creatina.

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cand organismului ii dam lucruri nesanatoase el se manifesta in felul acesta si multe altele. De aceea, tot ce respinge organismul nu trebuie sa ii mai dam, daca vrem sa ne pastram sanatatea.
De aceea ce iti spun tie, spun tuturor: sa nu ne vindem niciodata sanatatea pe frumusete.

| venividivici2017 a răspuns:

Buna! Nu te stresa prea mult cu consumul creatinei, mai ales la inceput "de drum". Incearca sa mananci, iar ca sa iei in greutate, daca asta iti doresti, consuma proteine cu carbohidrati.Sunt si proteine fara carbs...in cazul tau iti trebuie cu carbs.Creatina din ce stiu este pentru rezistenta mai mare la efort, nu pentru masa.Documenteaza-te mai bine despre alimentatie, suplimente.Iti pot recomanda amino pudra si proteine cu carbs. Apoi mancaruri bogate in carbohidrati.Succes!

| Adi88 a răspuns:

Creatina dacă e praf se ia cu suc ceva lichid dulce pentru a se asimila cum trebuie. Ea retine apa în mușchi și te ajuta la antrenamente creste forța și se dezvolta musculatura. Nu ar avea dc sa ți fie rău dacă o ei cum trebuie. Și chiar dacă e luata un pic mai mult ea se elimina prin urină

| clawws a răspuns:

Lasă creatina. Ca nu mai sunt bune suplimentele.
Sunt dozate cu stimulente, de asta tremuri. Eu le-am lăsat de vreo 3 ani' ear după 3 ani am început sa combin lapte zilnic cu banane și restul de mâncare normala.
În orice caz lasă creatina!
Nu are nici un rezultat benefic.
Fa sport controlat, adica:
Mergi la sala din 3 in 3 zile și fa parțial. O data jumate din musculatura și după 3 zile cealaltă jumătate și după 3 zile bicioarele. După reiei. Vei vedea rezultate