anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am propus sa ma duc la sala 2 luni,pana plec la mare,ca sa arat bine. Intrebarea mea este urmatoarea: ce aparate fitness sunt cele mai bune pentru a slabi? Voi manca si mai sanatos in acea perioada, evident. Vreau in principiu sa slabesc la picioare si sa scap de burtica. multumesc!

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Arati bine dupa 1-2 ani.

Ce naiba vrei in 2 luni?

Copii mici...

| Mariidc a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu sunt o grasa, stai linistit. Trebuie sa slabesc 3 kgwinking
Si in niciun caz nu mai sunt un copil mic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mariidc):

Dar cati ani ai?

| Mariidc a răspuns (pentru Cosmin86):

16

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mariidc):

Mda, deci nu esti nici majora, abia ti-ai luat buletinul de 2 ani.

Exact cum spuneam : copil mic.

| NH4OH a răspuns:

Salut.
În primul rând, sala nu slăbește, ci doar face să-ți crească masa musculară.
Tu, din câte am văzut vrei să slăbești și să mănânci sănătos. Păi, în ptrimul rând slăbește : mănâncă sănătos, fără grăsimi și dulciuri și fă sport ( la sport, nu mă refer la sală, ci să alergi, să înnoți, să faci altceva ce te pune în mișcare ), iar mai apoi, dacă vrei muchi / pătrățele să te duci la sală.
Oricum, în 2 luni de abia poți scăpa de câteva kg făcând sport, nu sală.
Trebuia să te apuci mai din timp.
Baftă. Fundă?

| MrChange a răspuns:

As vrea sa te anunt, ca in doua luni, nu poti face mare lucru. Ca rezultatele sa se cunoasca e nevoie de cel putin 4 luni sa zicem. Nu fa prostia sa iti faci abonament zilnic. Dezvoltarea muschiului depinde de nivelul de odihna. In orice caz, ai putea sa dai jos cateva kilograme. Incearca sa mananci des salate, legume, pui, peste, vita, oua, lapte, branza si intre mese cate o gustare, cum ar fi un fruct (poti manca banane, contin proteine). Dimineata nu trebuie menajata masa, pentru ca este cea mai importanta. De asemenea incearca sa mananci diversificat, evita sa mananci acelasi lucru de 3 ori pe zi. Aparatele pe care ai putea sa le folosesti pentru slabit sunt cele care, iti pun rezistanta la incercare, nu forta: banda, bicicleta, si restul asemanatoare, pe care le vei gasi adunate la un loc si va fi probabil numita "zona de cardio". Poti face abdomene, flotari, tractiuni sau exercitii care sa iti solicite anumiti muschi folosind greutatea corpului si sa te extenueze. De 3 ori pe saptamana ar fi cel mai recomandat sa mergi. Dintre care o zi o vei face cardio, adica cea de slabit, alta zi o vei face cea de "tras", doar pentru masa musculara, iar ultima jumate jumate. Sau poti face doua de slabit si una pentru masa musculara. Totusi iti recomand sa te documentezi, sau sa intrebi chiar pe un membru al sali, imediat ce ajungi acolo.