| ionutz598 a întrebat:

Buna Seara!
As dori si eu o parere cu privire la urmatorul program de antrenament:
Luni:nu pot merge la sala deoarece ajung numai seara tarziu acasa de la meditatiistraight face
Marti:Biceps+Piept
Miercuri:Umeri+Trapez+Picioare
Joitongueauza
Vineri:Triceps+Spate
Ce credeti ca ar trebui sa mai modific la el sau cum sa fac?
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| qwe7up a răspuns:

Cat de cat este bine, dar trebuie facute pe dos laughing... adica marti : piept+biceps, spate+triceps, etc intelegi ideea dar umerii si trapezul bagai cu abdomene si antreneaza singura picioarele deoarece este o grupa mare si tu faci umeri adica ridici tot sangele in partea de sus a corpului si dupa bagi picioare(cobori sangele jos dupa ce l-ai urcat la umeri) nu este bine deloc si dureaza prea mult antrenamentul

5 răspunsuri:
| andrey910 a răspuns:

Eu fac asa:
Luni: piept+triceps
Marti: spate+biceps
Miercuri: picioare+umeri
Si abdomen intens acasa de doua ori pe saptamana.

| ionutz598 explică (pentru andrey910):

Pai si eu zic la fel ca este doar un mit,ca maram minte nu mai cresti in h, dar oricum prea mult nu o sa mai cresc, poate 3-4 cm, deja am 1.81 si am doar 16 ani.
Vrezi Andrey910 ca nu prea e bine sa faci si umeri in timp ce lucrezi picioarele, ele trebuie sa le lucrezi "INDIVIDUAL"

| Mihai543215 a răspuns:

Daca ai sub 18 ani lasa-te de sala. Nu iti recomand asta. Stai frate acasa si baga floatri si abdomene la greu. Eu seara stau 1-2 ore pe ele, combin tot ce apuc, ridicari cu ce prin prin casa si da roade m cv ca la sala, si stiu ca e lucrat de mine, se lucreaza cu greutatea corpului meu, nu cu ce greutate vreau eu.

| andrey910 a răspuns (pentru Mihai543215):

De ce sa se lase de sala? Doar pentru ca tie iti e lene sa te duci nu inseamna ca altii nu ar trebui sa se duca. Chestia ca cica nu mai te inalti este un mit, unii spun ca este adevarat, altii ca nu. oricum daca o sa mai se inalte, o sa fie doar cativa cm. Mai bine mai scund si mai facut decat inalt si slab. Mai bine se duce de acum.la 20 ani o sa fie deja foarte dezvoltat daca se tine.

| FoXxEr a răspuns:

Este bine ca te mentii in forma...dar acum depinde si de varsta ta.pentru ca poti avea probleme cu coloana vertebrala sau si altele!