| teo199519995 a întrebat:

Sunt baiat am 16 ani, 1.70 inaltime si 67 kg greutatea. Acum mi-am propus sa incep un antrenament gandit de mine astfel : sa ma duc pe teren sa alerg in fiecare zi mai putin duminica care e zi de odihna si sa alerg 20 de ture adica 6 km in fiecare zi mai putin duminica. vreau sa elimin grasimile de pe abdomen si solduri si sa am un abdomen frumos. ce parere aveti de program l-am conceput bine? multumesc frumos pentru sfaturi.

Răspuns Câştigător
| EmptyMind a răspuns:

Buna. Alergatul e foarte bun pentru ce ti-ai propus. Insa consider ca exagerezi cu distanta. Vei vedea daca intr-adevar vrei sa incerci ca te va stoarce de puteri programul conceput de tine.
Incearca te rog frumos sa combini sprintul cu maratonul (alergat incet). Pune accent pe sprint. Combina-le cum vrei tu. O tura asa o tura asa. 2 asa 6 asa. O zi asa, alta asa.
Incearca sa variezi. O zi usoara, apoi grea, usoara, moderat.
Exemplu: 2km, 5km, 3 km, 4 km. Nu e nicio regula. Atat sa te simti tu bine.
Nu-ti lasa corpul sa se adapteze la un tipar. Provoaca-l!
Pentru a avea abdomen iti propun urmatoarele exercitii:
1) Stai intins pe spate. Ridica-ti doar picioarele (drept) de la sol, in sus pana la un unghi de 90 de grade. NU FOLOSI INERTIA! Picioarele sus, te opresti 1 secunda. JOS! Te opresti o secunda!
2) Dupa ce poti face 30 de repetitii (NORMALE!) du-te la o bara(daca ai spaliere e mai usor la inceput). Prinde-te cu mainile de o bara si ridica-ti picioarele pana la 90. Daca poti mai mult ridica mai sus.
Exercitiile astea doua te vor ajuta foarte mult pentru abdomen. Nu le vezi in reviste dar ajuta! Vei simti! Poti face abdomenele astea in fiecare dimineata! O serie, doua.

NU UITA O INCALZIRE CA LUMEA! ITI ZIC DIN EXPERIENTA!

Daca mai ai intrebari da-mi un mesaj. Vorbim! Bafta!

PS: Nu astepta rezultatele imediat. Incearca sa faci sport de placere si totul va fi bine, va veni de la sine. Spune-ti in gand dimineata. Imi place sa fac sport!
Poate e ridicol dar are si asta un rol...


BAFTA!

3 răspunsuri:
| naf29 a răspuns:

Salut, este ok antrenamentul, doar ca trebuie sa mananci si corespunzator sa ai un abdomen frumos. Pe langa alergare (cardio) care este super ca o faci in aer liber, iti recomand sa urci scari (daca ai posibilitatea) + abdomene pentru intarirea muschiului abdominal. Pentru alte sfaturi si exercitii: http://antrenorpersonal.wordpress.com/
Succes si spor la miscare.

| YuliaNhO a răspuns:

Mai bine faci exercitii. abdomene+flotari+genoflexiuni. nu trebuie sa elimini grasimile poti sa le transformi in muschi

| andrei00007 a răspuns:

Eu cred ca da, dar cu o conditie sa respecti asta macar timp de o luna sau doua si vei vedea apoi efectul...dar asa numai o zi sau o saptamana nu vei simti nimic schimbat.