anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt pusă pe slăbit. Ce diete ușoare dar cu rezultate îmi puteți da pentru cât a mai rămas din vara aceasta? Până începe școala vreau să scap de 5-6 kg.
Sport fac, mă plimb cu rolele(cam 3 ore pe zi). Nu știu ce să mai fac. Dulciuri nu mănânc, pâăne nu.
Apropo am 13 ani, 1.63 și 60 kg.

Răspuns Câştigător
| balktar a răspuns:

Eu iti recomand sa nu te pui pe slabit de la aceasta varsta deoarece nu e foarte indicat pentru sanatatea ta, nutritionistii nu recomanda deloc acest lucru.
Atunci ce poti sa faci?

Fa mult sport ( alearga, role, tot felul de exercitii), respecta pricipalele mase ale zilei (mananca putin si des). Este recomanda sa ai 3 mese principale si 2 gustari. Nu neglija masa de dimineata cea de la ora 7, 8 ( micul dejun). Nu uita sa manaci multe fructe legume ( putin din toata). Mai multe informatii legate de nutritie gasesti pe google.

Daca respecti aceste 2 reguli, vei vedea ca kilogramele in plus nu se vor mai vedea asa de mult. Ce pot sa iti mai spun, mult succes!

4 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Nu exista regimuri-minune! Silueta ideala si starea de bine sunt rezultatul unei bune ingiene de vieta si a unui stil de viata sanatos.

Nu te infometa! Regimurile restrictive nu functioneaza in majoritatea cazurilor si chiar daca reusesti sa slabesti exista riscul efectului eu-eu. Adopta mai bine obiceiuri alimentare sanatoase: mananca orice, dar in cantitati moderate.

Bea multa apa! Apa (de preferinta, putin carbogazoasa) te va ajuta sa elimini toxinele din organism.

Mananca incet! Indiferent de dieta adoptata, acorda-ti suficient timp pentru a manca incet. Astfel, senzatia de satietate isi va face aparitia mai repede, iar tu vei manca mai putin.

Fa miscare! Cand ai o viata activa, nu dispui intotdeauna de suficient timp pentru a face sport zilnic. Exista totusi cateva solutii pentru a remedia aceasta situatie: incearca sa urci pe scari si nu cu liftul si acorda-ti o ora de mers pe jos in weekend. Inafara de consumul de energie (si de arderea grasimilor), aceste activitati sunt excelente si pentru starea ta de spirit, indispensabila pentru reusita oricarei diete. Sper ca te-am ajutathappyFundabatting eyelashes?

| Mary24 a răspuns:

Mic dejunsad9:00)
-Branza dulce(cas, urda, mozzarella)-50g
-rosie,castravete
-carne de pui(sau daca vrei in loc de carne 2 crendwusti)
-2 felii de paine de secara
-cafea sau ceai

Gustare(11:00)
-mere sau kiwi sau mandarine sau grapefruit sau portocale sau pamelo sau pere sau struguri(250g) sau o banana

pranz(13:00-14:00)
-pui la gratar sau la cuptor
-salata verde sau de varza,rosie,castravete, ulei de masline, lamaie(200g)
-o felie de paine de secara
-iaurt(200g),2% grasime

gustare(16:00)
-mere sau mandarine sau grapefruit sau portocale sau pamelo(250g)

Cina(18:30-19:30)
-salata de cruditati, lamaie, uleide masline
-branza fagaras(200g)2%grasime
-ceai de soc


bauturi permise(apa minerala, apa plata, ceai de plante(verde)

o prietena a inceput si ea dieta asta la 13 ani si a slabit 12 kg in 2 luni si nu a facut sport dar daca tu faci sport sigur o sa dai 5-6 kg

Succeshappy

| Demi_8823 a răspuns:

Salut! uite am incercat singura
- Ora 8:00 – 1 cafea sau ceai verde
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi.

| fcd95 a răspuns:

Buna eu am avut 97 de kg si am slabit prin sport pana la 71 de kg incearca sa alergi 40 de min pe zi uite regimu meu dimineata doua oua tari cu o felie de paine si o cana de lapte la pranz salata cu legume fierte si piept de pui pe gratar si seara incearca sa mananci fructe.ai rabdare si o sa vezi ca o sa ai succes bafta