| Anonim123321 a întrebat:

am mainile foarte subtiri daca fac flotari si exercitii cu gantera mi se vor mai ingrosa? Multumesc anticipat!(cel mai bun raspuns care imi va spune ce fel de exercitii cu gantera primeste funda)

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Cel mai important : alimentatia. Ai nevoie de 2 grame de proteina / kilogram-corp ca sa cresti in masa musculara, altfel faci exercitii degeaba.

Baga 5-6 mese pe zi bogate in proteine ( carne, lapte, branza, oua ) si carbohidrati ( orez, cartofi, quinoa ) si ceva fructe.

Apoi exercitii, gasesti pe culturism.ro cate vrei, important e sa ai 3 exercitii a cate 3 serii de 10 repetari pentru grupele mici ( biceps, triceps, umeri ) si 4 exercitii a cate 4 serii pentru grupele mari ( gen piept, spate, picioare, abdomen ).

Incepi cu un exercitiu de baza si apoi cu cele de izolare, pauze de 90-120 de secunde intre serii.

P.S. : uite aici cele mai tari exercitii pentru masa musculara, sa nu-ti lipseasca nici unul din ele :

http://www.optimumnutrition.ro/events/pr11.php

Si inca ceva, acorda 48 de ore pauza unui muschi dupa antrenament, muschii cresc in perioada de ODIHNA, nu cand ii lucrezi

8 răspunsuri:
| David97tpu a răspuns:

Nu vei prinde masa musculara prea repede, dar sa faci regulat exercitiile, cam din 2 in 2 ore si sa faci treptat, din 10 in 10 si sa mananci sanatos si carne multa, dar si legume

| Cosmin86 a răspuns (pentru David97tpu):

Din 2 in 2 ore? laughing) tu chiar n-ai nicio treaba cu sportul

| David97tpu a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu asa fac si arat foarte bine facut la 15 ani

| Cosmin86 a răspuns (pentru David97tpu):

Sunt convins ca ai 40 in brat si ca poti sa-ti misti pieptul pe sub tricou. SI ca fapt divers, poti sa ai un genetic bun, sunt oameni care au patratele uriase ( ex. dexter jackson ) si NU fac abdomene NICIODATA, dar asta nu inseamna ca sfaturile lor sunt bune.

Mai documenteaza-te, recomand culturism.ro sau orice alt site de specialitate, sa vezi ce inseamna un antrenament ca lumea in care obtii pompare maxima in muschi.

| Vanea_Florin_1971 a răspuns:

Du-te la un atelier de masini si munceste o sa ti se ingroase si faci rost si de niste bani

| Anonim123321 explică (pentru Vanea_Florin_1971):

Am 15 ani

| Cosmin86 a răspuns (pentru Vanea_Florin_1971):

Sfat de copil mic, maturizeaza-te

| BlondinaDeea a răspuns:

Daca faci exerciti cu gantere si flotari faci muschi la maini si o sa ti se mai "ingroase" dar nu te astepta ca dupa 2 zile de exerciti sa se vada rezultate mari... Fundabig grin?