| Vreausapot a întrebat:

Buna TPU.
Azi mi-am facut abonament la sala pe 30 de zile si incep de maine, azi am fost doar in trecere sa vad ce echipamente au, vestiare etc.
Intrebarea mea este maine cand ma duc trebuie sa arat abonamentul doamnei care mi l-a facut sau astept pana ma intreaba cineva?

Răspuns Câştigător
| ArmyCaptain28 a răspuns:

Depinde de la sala la sala. Tu, de regulă, te duci la receptie si ii arăți persoanei de acolo ca ai abonament. Unele săli utilizează carduri, deci depinde de la o sala la alta.

| Vreausapot explică (pentru ArmyCaptain28):

Da, dar receptia nu este fix cum intru in sala ci in partea opusa usii principale

11 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic. Sala nu te face nici mai descurcaret, nici mai inteligent, nici mai ancorat in viata. Voi adolescentii astia crescuti cu tableta in brate habar nu aveti sa va descurcati. Daca sunteti lasati in padure muriti!
Intrebarea ta e de copil... inteligent, desigur! happy

| Vreausapot explică (pentru ywar):

Baiatu vezi ca iti asumi multe lucruri despre mine fara a stii nimic. Eu zic sa nu spui ceva fara a gandi.
Eu am primit primul telefon la 15 ani, si atunci era un amarat de Samsung.
Raspunsul tau este irelevant pentru intrebare, si ce ai scris tu acolo nu are nicio legatura cu educatia. La sala te duci sa faci sport, sa fii sanatos nu sa devi inteligent sau descurcaret, dar asa este cand nu stii ce spui

| ywar a răspuns (pentru Vreausapot):

Baiatule, esti tu cu cine vrei! Sunt un barbat in toata firea! Eu nu am primit un telefon la 15 ani. Am muncit foarte tare pentru orice si uite ca acum castig foarte bine pe munca mea.
Intrebarea ta este a unui om impiedicat... stiu un banc care se termina cu : "si daca am terminat, ce facem?" dar nu pot sa-l spun ca-mi sterg astia posturile.

| Vreausapot explică (pentru ywar):

Se vede cat de mult ai muncit. ''Barbatul'' de tine iroseste timpul altor persoane pe un site de intrebari. Sa nu faci copii daca asa gandesti tu./

| ywar a răspuns (pentru Vreausapot):

Du-te la sala si intreaba-te pe unde sa intri! Vezi sa nu dai cu capul in geam de la steroizi.
Iti doresc succes in construirea muschilor. Gagicile vor fi... incantate!
Nu. nu am copii.

| RobertMoon a răspuns:

Da, ce problema mondiala de pus pe TPU ai gasit, ii arati abonamentul la receptie si te duci sa te schimbi si salut.

| Vreausapot explică (pentru RobertMoon):

Sa-ti reamintesc ca poti intreba orice pentru TPU. Am intrebat fiindca fost doar 10 minute sa-mi fac abonamentul si dupa am plecat deci am uitat sa intreb. Ma gandeam ca poate ma ajuta comunitatea TPU dar vad ca sunt numai oameni toxici pe aici.

| RobertMoon a răspuns (pentru Vreausapot):

Orice sala are telefon și rezolvai de 10 ori mai repede, dar asa-i pe 2019 căutăm răspuns la orice pe net, și nu sunt deloc toxic am dat peste 2000 răspunsuri și nu au fost troll sau să mă iau de cineva for no reason.

| AnastasiaK a răspuns:

Da, arati abonamentul...in general il si dai si il recuperezi cand pleci, depinde de sala. Iar pe viitor te sfatuiesc sa pui intrebarile de genul la fata locului pentru ca vei obtine raspunsuri mult mai corecte decat ce primesti aici, iar asta fara sa primesti bonus comentarii de la ignoranti care au muncit atat de mult in viata asta incat au nevoie sa se laude pe un astfel de site laughing O zi buna si spor la sala!

| Numeexistent2 a răspuns:

Aaa nu frate, intrii direct in sala