| TsonPing a întrebat:

Ce proteine imi recomandați, am nevoie sa iau în masă.
18 ani, 173m, 61km
Nu vreau sa ma "umfle", in sensul daca nu mai fac 1/2 luni sa ma "desumflu" spun pentru ca am un frate care a luat ceva Creatina si alte prosti pe lângă la umflat si dupa o vreme s-a lasat si intre timp dupa cateva luni zici ca a ajuns la fel.

Buget: Egal, ceva bun. Pentru dezvoltare, pofta de mâncare, definiție etc.

7 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Iti trebuie gainer daca vrei sa iei in masa + proteine pe langa daca nu-ti ajung din mancare si gainer. E logic ca daca nu mai faci antrenament si mai ales daca nu mai mananci bine, ajungi la fel sau mai rau chiar si daca nu iei nimic. Creatina e buna pentru energie si o crestere mai rapida a masei musculare, faptul ca te face sa pari mai ''bine facut'' e doar un plus.
Gainer: Serious Mass (in jur de 200 lei) - daca vrei doar definire, nu-ti trebuie
Proteine: ISO100 (in jur de 130 lei) sau te poti uita si singur si sa compari pretul cu numarul de portii si cate proteine iti da per servire.
Dar pe langa astea trebuie oricum antrenament/mancare(1, 5-2g proteine/kg, carbohidrati multi daca vrei sa te ingrasi, putini daca vrei sa slabesti, maxim 150g).

| mastadont a răspuns:

Carne de vită sau de cal. Dacă mănânci bine nu ai nevoie de proteine suplimentare. Și puiul e bun dar e mult mai slab în conținutul de proteine decât cele două menționate mai sus.

| TsonPing explică (pentru mastadont):

Frate cum sa îți spun eu, de mâncat manc, lucru si la kebab, ma înțelegi, manc numa carne de vita numa shaorme numa pizza numa carne cu carne si nimic nu se prinde de mine + cat poti mânca, ca nici pofta de mancare nu imi vine chiar daca lucru zi de zi cate 12 ore.

| mastadont a răspuns:

O să se prindă. Fă exerciții pentru masă și în 2 3 luni o să vezi că crești. Pentru masă fă cu greutate cât mai mare și repetări cât mai puține într-o serie, sub 10. 5 sau 6 repetări sunt ideale pentru o creștere mai accelerată însă ai grijă să nu forțezi peste limită.

| TsonPing explică:

Nu te supara, dar daca esti prost, nu trebuie sa ne arati si noua, multumesc!

| Cosmin86 a răspuns (pentru TsonPing):

Mai bine te duci sa "manci" ceva, tarane.

| TsonPing explică (pentru Cosmin86):

Si ce ma, e o dezamăgire sa vi "Țăran" mai nou asta a devenit o jignire sau ce?
Fiecare vorbește cu Reginalismele de unde se află.
Doar ca mai sunt si dobitoci ca tine care se arată mai "zmei"