| roxeen a întrebat:

Cum pot sa invat sa patinez? big grin

Răspuns Câştigător
| SindyR a răspuns:

Mergi la patinoar cu cineva care stie si tinete de el si da din picioare ca el. Incearca sa il copii. Eu asa am facut. Mai bine pentru tine ar fi sa metgi cu prietenul si sa il tii de mana si ca incerci si tu sa dai din picioare ca el. Bafta!

12 răspunsuri:
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună.
Păi, nici eu nu ştiam. Când am fost la patinoar am fost cu verişoara mea şi mă ţineam de ea şi apoi mergem şi singură. Presupun că eşti descurcăreaţă şi poţi să faci de asemenea le fel.
Dar cum a spus toată lumea, dacă ai o pereche de patine cu rotile te înveţi pe ele prima dată.
Baftă multă.
P.S. O să fie multe căzături la început dar apoi o să vezi că o să fie bine.

| BiaaMikaleson a răspuns:

Eu am patinat anul trecut, si fiind obisnuita de la mersul pe role am reusit sa si patinez. daca stii sa mergi pe role, iti va fi mai usor sa si patinezi.bafta.

| MâţulMov a răspuns:

Patinatul e usor.Imagineazati ca te dai cu rolele.

Răspuns utilizator avertizat
| eduardooo a răspuns:

Sti sa te daii pe role? daca stiii atunci cand merii la patinoarr gandeste-te ca te dai pe roleee...

| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey there!
Stii sa mergi pe role? Daca da, e un plus pentru a stii sa patinezi.
Daca vrei sa exersezi, fuga la patinoar. O sa cazi la inceput ca de, e gheata pana la urmalaughing, dar cu timpul ai sa inveti.winking

| GabitaGabii a răspuns:

Buna. Sa patinezii e foarte asemanator cu mersul pe rolee doar ca e putin mai greut. Trebuie sa ai mult echilibru si incet, incet iti va iesii`winking!

| millena a răspuns:

Salut! Pai daca stii sa mergi pe role, inseamna ca stii si pe patine. Asa ca invata mai intai sa mergi pe role (cu patru roti laughing pe mijloc rolling on the floor ). Daca ai sa iti cumperi role cu patru roti (doua in stanga, doua in dreapta) o sa iti vina foarte greu sa inveti sa mergi pe rolele cu 4 roti in mijloc. Sper ca ai inteles ce vreau sa spun si sa te ajute! :X:* Bye!

| gladiatus a răspuns:

Cu grija si cu atentie

| alexpcv a răspuns:

Incearca sa gasesti patine de gheata care ti se potrivesc. Fie inchiriezi patinele direct de la patinoar, fie iti cumperi patine pe care sa le vei avea pentru mai mult timp. Daca ai deja patine, verifica daca te mai incap si ascute lamele patinelor la un magazin de specialitate sau direct al patinoar.Mergi cu cel putin un prieten/ prietena la patinoar. E mai usor sa inveti cand esti impreuna cu cineva.Invata sa-ti mentii echilibrul pe gheata. Este foarte important sa ai o postura corecta: spatele drept, capul drept, privirea inainte (nu la picioare), genunchii flexati si mainile ridicate sub nivelul umerilor. De asemenea e bine sa fii cat mai relaxat pe gheata! Foarte multe persoane fac greseala sa priveasca picioarele in timp ce patineaza, iar acest lucru aduce corpul prea in fata si nu veti mai fi in echilibru.Mergi normal cu patinele in picioare pentru a te obisnui cu ele si cu alunecarea ghetii. Tine-te de perete daca este necesar, totusi incearca de cele mai multe ori sa nu te sprijini de nimic. Ridica mainile sub nivelul umerilor pentru a-ti mentine echilibrul.Indoaie usor genunchii, sprijina-te pe piciorul drept si impinge in afara, pe diagonala cu piciorul stang. Astfel vei aluneca pe gheata inainte. Incearca sa mentii greutatea corpului pe piciorul cu care aluneci inainte si stai cu mainile usor ridicate pentru pastrarea echilibrului. Apoi, adu piciorul stang langa cel drept si repeta miscarea.
Exerseaza intai pe un singur picior (stangul sau dreptul) pentru a invata aceasta tehnica. Fundaa psease love struck

| adytzu_6426 a răspuns:

Daca stii sa te dai k rolele stii sa si patineziwinking