| Apostolescuanna a întrebat:

Sunt la liceu in Grecia, mai am 2 ani si termin, sunt aici de 6 ani si as vrea sa termin liceul sa dau bacul si sa vin in România sa intru la facultatea de educatie fizica si sport vreau sa stiu daca este posibil sa intru eu avand liceul in Grecia, deși știu bine româna si ce am nevoie ca sa intru adica nota la bac?

9 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Cel mai bine interesează-te pe grupurile cu romani din Grecia, nu pe TPU ori direct la facultatea din Romania ce acte îți trebuiesc pentru a putea da admiterea.

| sierra1 a răspuns:

Tu chiar nu realizezi că ea vorbește doar ca să nu tacă? E pe lângă subiect, stai liniștit!

| Apostolescuanna explică (pentru sierra1):

Uite eu poate nu stiu multe la 16 ani dar cred ca nu judec pe nimeni dupa o intrebare daca nu stiai sa imi raspunzi omenește mai bine nu mai raspundeai!

| sierra1 a răspuns (pentru Apostolescuanna):

N-ai ințeles, am spus că userul cu comentariul de mai sus, habar n-are ce vorbește, o face oar să nu tacă. Trebuia să spun "stai liniștitĂ"

succes

| AnastasiaK a răspuns:

Sa-mi trag palme... facultatea de educație fizica și sport din cadrul CĂREI Universități? Sau partea asta trebuia s-o ghicim noi?

| Apostolescuanna explică (pentru AnastasiaK):

Timisoara... nu stiam ca trebuie sa spun pentru ca presupun ca daca se poate la 1 se poate la toate...

| AnastasiaK a răspuns (pentru Apostolescuanna):

De putut se poate, dar nu au aceleasi criterii toate, iar tu intrebasei si de asta. La cea din Timisoara nu stiu cun e, dar poti verifica pe site-ul lor sau sa iei legatura cu cineva de la secretariat.

"dar cred ca nu judec pe nimeni dupa o intrebare"

Te-a judecat cineva? Mai ușor, sensibilule, nici măcar de întrebare n-am zis că e proastă (chit că e), nu văd cum naiba ai ajuns tu să concluzionezi că te-am judecat pe tine.

| Apostolescuanna explică (pentru AnastasiaK):

Adica dupa cunoștințele tale nu o sa am problema cu liceul meu care o sa il termin in Grecia?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Apostolescuanna):

Depinde ce înțelegi prin probleme. Dacă poți să dai admitere/să aplici la facultate? Da, poți și în România și în alte țari, nu esti limitat la Grecia. Doar că o să te confrunți cu cerințe un pic diferite. Consultă metodologia de admitere și găsești acolo mențiuni legate de cum decurge admiterea "pentru candidații care provin din state membre ale UE, din Spaţiul Economic
European şi din Confederaţia Elveţiană, precum şi pentru cei din afara UE", iar dacă nu ești lămurit, cum am zis deja, contactează secretariatul facultății respective și cere mai multe detalii.