| joghu22 a întrebat:

Buna TPU!
Tot eu cu sala. Ma simt foarte obosita dupa sala, transpir, am febra musculară. Asta înseamnă ca am arderile bune?
Eu sunt putin dezamagita fiindca am slăbit doar 1, 3kg. Stiu ca nu se slăbește in 5 zile, dar parca nu mai am răbdare sa ajung la kg dorite… Ce pot face sa ma motivez? Merg la sala in fiecare zi, beau apa, am si plan alimentar personalizat. Dar tot imi spun ca nu o sa slăbesc sad

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

"Dar tot imi spun ca nu o sa slăbesc". Ai slăbit 1, 5 kg și spui asta?!? Ca sa te motivezi, uita - te bine la cintar, și pe măsura ce vei slabi tot mai mult, vei capăta și motivația. Eu cred ca poți. Eu am putut. În doi ani, am sărit de la 66 kg și 1, 92 înălțime, la 86 și 1, 96. Eram foarte slab cand am pornit, unii băieți rideau la sala cand ma vedeau, dar am continuat, și cand am avut primele rezultate, după vreo doua luni, motivația a crescut.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa slabesti intr-un singur mod: sa fii consecbventa si constatnta in exercitiile fizice si mancat putin.
Faptul ca ai slabit doar 1.3kg intr-o saptamana este un inceput bun, dar se poate si mai bine. Ridica numaruld e exercitii si continua sa tragi de tine, ca esti pe drumul cel bun. Momentan nu esti fit, de aceea simti oboseala, dar te ajuta motivatia daca vrei sa fii sanatoasa.

| RobertMoon a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic special ca sa te motivezi. Pur si simplu te duci la sala si faci din asta o rutina. Nici macar un sportiv de performanta care castiga bani din sportul pe care il practica nu are motivatie mereu sa se antreneze, dar tu? happy Trebuie sa ai constanță și rabdare, rezultatele apar în timp, nu în 5 zile.

| wildthing a răspuns:

Nu trebuie sa te duci la sala cu gandul sa slabesti, pentru ca daca o faci doar pentru asta fara sa iti placa, ti se va parea foarte greu. Trebuie sa gasesti o cale sa iti placa exercitiul fizic si rezultatele vor veni pe nesimtite. Motiveaza-te uitandu-te la filme in care personajele se antreneaza, inainte de a merge la sala. De exemplu, eu daca ma uitam la un film gen "Rocky" inainte sa merg la sala, parca mancam jaratec, asa energie imi dadea.

| AnastasiaK a răspuns:

Pai nu trebuie sa te motivezi. Doar trebuie să o faci și atât. Ai planul făcut, acum îl urmezi, e simplu. E ca la școală/facultate/muncă...nu ai chef în fiecare zi, dar tot trebuie să te duci. Motivație clar nu o să ai zilnic, dar pentru asta există disciplină.

| LittlePoppy a răspuns:

Inseamna ca nu faci bine exercitiile. Undeva fortezi.
Apropo, 1, 3 kg in 5 zile este mult. Cat vrei?