| BiancaAM a întrebat:

Bună, vreau sa slăbesc acasă, nu sunt așa de grasa dar am pus ceva pe mine, așa că vreau sfaturi, ce să mănânc și ce nu, si ce exerciții sa fac, mulțumesc anticipat ❤

Răspuns Câştigător
| R0byZ00r a răspuns:

Iti recomand cu toata increderea sprinturile (Sunt cele mai bune ) pe durata scurta, minim 30 de minute cat poti de tare, este cea mai simpla metoda de slabit pentru organismul tau, insa pe langa compenseaza ( mananca proteine pentru a te reface oua, carne, branza, lapte, peste), si ca sa nu te ingrasi incearca sa nu mai mananci paine deloc, baga orez fiert in loc, si lasa dulciurile, poti cumpara de pe net bomboane proteice, sucuri la fel.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pur si simplu renunta la alimentele nesanatoase precum dulciurile, patiseria, fast-foodul, sucurile din comert, zaharul, prajelile. Nu doar ca vei si slabi dar astea iti si asigura un stil de viata sanatos, scazi riscul diverselor boli, in special cele de inima.
Exercitii, cardio, daca tot s-a facut frumos afara ai putea merge sa alergi. Daca nu, ori sala ori cauti pe Youtube cardio si faci. Daca n-ai rezistena fizica, poti incepe cu pilates, nu simti atat de rau cum obosesti dar totusi se simte efortul dupa. Nu incepe prea rau din prima ca sa poti avea energie si pentru zilele urmatoare. Incepe cu 15-20 minute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara nici o suparare, dar din poza pari extrem de slaba, la ce naiba vrei mai mult, ca sa faci o cadere de calciu sau vitamine si sa te internezi o saptamana prin spital?

| BiancaAM explică (pentru anonim_4396):

Da, știu ca sunt slaba, doar ca zilele astea am pus ceva Solduri, nu exagerat dar de cunosc cât de cât, si la fel si cu burta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru BiancaAM):

Eu unul ca baiat, iti spun sa lasi prostiile ca nu-i chiar asa, decat sa faci vreo anemie si sa ajungi la perfuzii, mai bine du-te si alearga in fiecare seara pe stadio 10-15 ture cu pauze intre ele(mergi mai incet atunci, dar tot mergi), si slabesti usor, usor+ minim 2-4 litri apa pe zi.

| RappaNow a răspuns:

Ești prea slabă sincer, poate vrei să faci sport dar nu să slăbești, nu se merită.

| machupi8t a răspuns:

Sari coarda, mult si des. Saritul corzii arde cele mai multe calorii intr-un timp foarte scurt