| gabitzuxxl a întrebat:

am o intrebare, fac sala de 6 luni, si de 3 luni iau proteine, si in aceste 6 luni nu am lucrat deloc abdomenul, si mi s-a facut putina burta? cum as putea sa o dau jos si sa am un abdomen plat?

Răspuns Câştigător
| daassh a răspuns:

Trebuie sa faci definire, cardio + regim alimentar strict + abdomene, dar sa nu neglijam si suplimentele alimentare necesare acestui tip de antrenament.Succes!

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce proteine ai luat?

Burta NU o dai jos prin abdomene, alea sunt tot pentru masa musculara ( abdomene, crunch, ridicari de picioare, etc. ), ci prin cardio ( alergat, inot, etc. ) si mai scade cantitatea de calorii zilnic,. FARA sa scazi cantitatea de proteine ( din carne, lapte, branza, oua ).

| casablanca40 a răspuns:

Recomand sa faci abdomene la fiecare sedinta si sa mergi de cel mult 3 ori pe saptamana la alergat si sa iti ei o folie pe care o infasori in jurul abdomenului.

| BracKMyhay95 a răspuns:

Pai daca ai luat batoane proteice acelea tin de o masa daca ai mai si mancat asta ar insemna ca daca ai manca toate 3 mesele +1 baton(1 masa)= 4 mese deci burta. Ia si fa abdomene in fiecare zi cand esti la sala dupa/inainte de a incepe exercitiile faci 4/5 seturi de abdomene.

| Cosmin86 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Proteine NU inseamna porcariile alea de batoane proteice, sunt 10000 de alte produse infinit mai bune.

Abdomene in fiecare zi? Nu prea te pricepi la sportul asta, nu?

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai at eu dc am facut patratele de la abdomene? Si aveam oleaca de grasime pe abdomen

| Cosmin86 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Le aveai deja, probabil pentru ca ai slabit ( si prin abdomene se ard calorii ). Eu cunosc oameni care nu au mai facut abdomene de cel putin 6 ani si tot au 6 pack.

Prin abdomene si alte exercitii doar le maresti putin, pentru a le face vizibile trebuie sa ai grija ce mananci + sa arzi calorii ( cel mai bine se ard prin alergat, inot, etc., dar se ard si prin abdomene sau tras de fiare, chiar daca mai putin ). Depinde si de metabolism, cei cu metabolism rapid isi fac foarte usor patratelele vizibile, chiar fara exercitii.

P.S. : cu abdomene lucrezi partea superioara a abdomenului, partea inferioara trebuie lucrata prin alt tip de exercitiu ( ex. ridicari de picioare din atarnat sau pe banca la 45 de grade ).