| rubenrbn05 a întrebat:

Bună ziua!
Am și eu o întrebare, cam cât ar costa să înființezi o echipă (sat) și după aceasta cam cât ar costa să o întreții lunar?
Vă mulțumesc!

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ce înțelegi prin "a înființa o echipă" și ce înțelegi prin "a o întreține"?

Dacă înțelegi că niște copii din sat se întâlnesc să joace fotbal în curtea școlii și tu numești asta "a înființa o echipă", atunci costă 0 lei. Hai 100 de lei dacă le cumperi și niște sticle de suc.

Dacă înțelegi că înființezi o echipă în adevăratul sens al cuvântului, cu antrenor, preparator fizic, echipamente, salarii, închiriat teren și participat în competiții oficiale, atunci va trebui să scoți din buzunar de la câteva zeci de mii la câteva sute de mii de euro, în funcție de ce ambiții ai.

| BatrinuRuben a răspuns (pentru johnnny123):

Ești total pe lângă subiect, tu te auzi? Cică sute de mii de euro frate nu înscrii o echipă direct în prima ligă că nu ești csu, e până în 50 60 de milioane dar asta vreau să știu exact

| johnnny123 a răspuns (pentru BatrinuRuben):

Tu ai citit ce ți-am scris acolo?

Am spus foarte clar că depinde de ce vrei să faci cu acea echipă și ce ambiții ai.

Dacă vrei să cumperi 11 tricouri, trei mingi, și să te "antrenezi" pe islazul comunal, poți să faci asta și cu 500 de lei.

Dacă vrei o echipă în adevăratul sens al cuvântului, adică cu antrenor, cu echipamente, cu teren la dispoziție, cu fonduri pentru turnee și așa mai departe, atunci da, vei avea nevoie de multe mii de euro.

Dacă tu ești atât de specialist iar eu sunt total pe lângă subiect, atunci ce spanac mai pui întrebări aici? Du-te și fă-ți echipa.