anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cata sala trebuie sa faca pe saptamana un baiat de 17 ani 1, 72 m inaltime si 57 kg ca sa aiba muschi si forta?

5 răspunsuri:
| Hexiled a răspuns:

Eu ma duc 3 zile la sala si una stau acasa. In acele 3 zile incerc sa ridic mai mult ca data terecuta, in orice caz sa pui masa musculara necesita timp

| Moldoveanu15 a răspuns:

Si tu crezi ca daca te duci de 2 ori la sala si ridici 2 gantere pui masa musculara cat Arnold? Cauta videoclipuri si articole despre bodybuiling. Trebuie sa dormi, sa mananci corect, sa te antrenezi corect. E irelevant daca te duci de 3 ori sau te duci 7 tot grupele alea le lucrezi.

| Andreica_Bogdan_2000 a răspuns:

Este bine sa faci in fiecare zi sala?

| Andreica_Bogdan_2000 a răspuns:

Vreau sa mai stiu cat timp trebuie sa fac pe saptamana la maini, picioare, abdomene, piept si spate, ce grupa de muschi trebuie lucrata cel mai mult?

| Al3rT a răspuns:

Cel am indicat ar fi sa lucrezi 4 zile pe saptamana, trebuie sa ii dai si la muschi un repaus sa se refaca. Ideea este ca iti trebuie o alimentatie pusa la punct si multa odihna. Incepe cu greutati usoare, fa 10-12 repetari, nu mari greutatea daca vrei sa cresti in masa musculara. In momentul cand faci cu greutati mari si faci marire lucrezi mai mult fibra, tu trebuie sa faci repetarile incet nu rapid si sa mananci foarte bine daca vrei sa pui pe tine. Mai ales daca ai 1, 72 si 57 de kg pun pariu ca esti tipul care se ingrasa greu, deci incearca sa mananci dulciuri, macar cate 1 baton energizant gen snickers sau chestii pe zi. Si inca ceva, cauta pe net cum sa efectuezi corect exercitiile, asta e unul din cele mai importante lucruri. Mai mult conteaza corectitudinea decat greutatea.