| Andrei199114 a întrebat:

Cate abdomene trebuie sa fac pe zi sa scap de burta? Si ce ar trebui sa mananc

5 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Să mănânci sănătos, fără prăjeli, fără pizza. Să mănânci legume.
Ar trebui să faci mișcre multă, alergare.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cu abdomene nu scapi de burta, faci muschi! de grasime nu poti sa scapi doar intr-o anumita zona, daca slabesti, slabesti peste tot! sunt bune exercitiile cardio! presupun alergare, cauta pe google!
da trebuie sa lasi dulciurile, sucurile... cauta si tu dieta sanatoasa, ceva...

| EnvyU a răspuns:

Degeaba faci abdomene pentru grasime, grasimea de pe burta nu se arde cu abdomene, faci abdomene ca sa iti intaresti the core, trebuie sa faci cardio, p90x, sa alergi sau sa mergi pe jos, sa renunti la paine, sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi.

| zmotocel13 a răspuns:

Pentru a scapa de grasimea de pe abdomen, foarte importanta este dieta, ceea ce mananci. Practic nu poti slabi doar in zona abdomenului. Vei slabi peste tot. Abdomenele sunt bune pentru intarirea muschilor care te vor ajuta sa arzi grasimile din corp.
Personal, iti recomand STEPPERUL, sau bicicleta eliptica, mersul pe jos pe distante cat mai mari si o dieta, un stil de viata echilibrat.
Vorbesc din experienta proprie.
Uite si cateva idei despre ce trebuie sa mananci:
http://trenda.ro/dieta/
http://trenda.ro/dieta/super-alimente-pentru-un-abdomen-plat/

| Vulpe_Adrian_1996 a răspuns:

Trebuie sa alergi mult in fiecare zi sa ai un program... sa nu maninci gras pizza sa renunti la prajeli. la mincari chimice. si sa maninci mere portocale si altele sa maninci legume si foarte multe fructe sa bei cel putin 1, 5litri de apa sa nu stai prea mult alearga 10 15 km pe zi