| Anonimul1233 a întrebat:

Ce alimente imi recomandati sa mananc pentru a pune masa musculara? Si ce alimente sa evit? Ce alimente m-ar ajuta sa scap de celulita in acelasi timp? Fac sala, dar vreau sa scap de grasimea de pe corp...

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Proteine -sala -somn-multa apa

| Violleta2022 a răspuns:

Daca faci sala si inca ai celulita si grasime, inseamna ca ce faci la sala este frectie la picior de lemn si te sfatuiesc sa te apuci ssrios de un sport: alearga 10 km pe zi, inoata cateva ore, sau joaca fotbal 2-3 ore/zi si vei vedea ca se duce toata celulita si grasimea, transformandu-se in muschi.
Masa musculara creste cu sport si proteina organica, care o gasesti mancand: carne, peste, oua, ham, ciuperci, quinoa samd.

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru a scapa de celulita si a pune masa muscula, trebuie sa eviti: dulciurile, sucurile si fainoase (incluzand, painea, pizza, cereale, paste fainoase si prajiturile).
Manaca sanatos: carne fara grasime si pielita, de pui, curcan, gasca, peste, vita, organe de animale, ham degresat si oua, impreuna cu salate de cruditati sau vegetale crude ori procesate.
Iar ca bautura acceptate, doar apa, ceaiul neindulcit si cafeaua neimdulcita.

| siriusblack98 a răspuns:

Pai nu ai cum și sa crești exponențial în masa și sa slăbești simultan. Adică alimentele pe care tu trebuie sa le consumi ca să pui masa, trebuie sa le eviți sau sa le utilizezi în cantități mult mai mici atunci când ții o dieta de slăbit. Iarăși exercițiile fizice dintre cele doua sunt total diferite. Ca sa pui masa musculara ai nevoie de minimum 4 (pana la 6-7 chiar) mese mari/zi bogate în proteine și calorii. Nu ai cum sa slăbești mâncând atâta. Și din nou nu ai cum sa te dezvolți mâncând de 2 ori și atunci cât o vrabie. Slăbește întâi și apoi treci pe dezvoltarea masei musculare. Sau fa cum te taie capul dacă ești convins ca se poate simultan și îți urez succes!

| JusTPauL a răspuns:

Consumi cel puțin 150 g de proteina din alimente sau suplimente și renunti la dulciuri. Faci sala de 4.5 ori pe săptămână și ai sa vezi ca o sa fi în deficit caloric, ceea ce o sa te facă sa slăbești.
Poți să-ți calculezi și tu singur necesarul de calori direct pe internet și de acolo îți faci o idee cum sta treaba.

| heracles a răspuns:

Buna laughing nici un aliment nu te scapa de grasime,singura metoda este alergatul,si daca nici asa grasimea nu vrea sa se de-a jos de pe muschii striati,atunci este vb de tipul somatic si n-ai ce te stii face, decat prin exercitii multe,multe, multe de forta, si pe langa exercitii treuie sa nu uiti sa alergi, si chiar si asa nu vei scapa de grasime, in plus grasimea este importanta pentru organism, pentru ajuta la transportul unor alimente liposolubile.crede-ma am terminat liceul sportiv si am studiat.bafta oricum
upsss, era sa uit alimente pentru masa musculara, nuci, alune, oua(albusul)e.t.c.acum depinde ce varsta ai, daca ai 16 ani ar trebui sa te dezvolti foarte repede, si la 45 de ani masa musculara se poate dezvolta, dar nu ca la 16 ani.

| Ionut30092003 a răspuns:

Baga proteine frate?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ionut30092003):

Adica? Carne, branza, oua, lactate? Ca asta inseamna proteina.

| Ionut30092003 a răspuns (pentru Cosmin86):

Sunti proteine la cutie. Prafuri.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ionut30092003):

Stiu. Si alea tot din mancare sunt extrase. Spre ex."whey proptein", cea mai populara, este extrasa din zer (whey = zer), care este in lapte.

| Ionut30092003 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da