| boboo94 a întrebat:

Ce credeti de Creatina Storm de la Universal? Este buna? Poate fi luata si cu L-Carnitina pentru ardere in acelasi timp?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Da, e foarte buna.

Evident ca NU o iei cu l-carnitina, NU POTI sa maresti muschii si sa slabesti in acelasi timp, din cauza alimentatiei.

Cand maresti muschii ai surplus caloric ( gen 3000-3500 kcal pe zi ), mese bogate in carbohidrati. Cand slabesti ai deficit caloric ( 1800-2000 kcal pe zi ), carbohidratii spre zero.

5 răspunsuri:
| AntrenorFitness a răspuns:

Creatina e foarte buna dar nu o poti combina cu L-carnitina.
Se bat cap in cap, una retine apa in organism, alta elimina apa. Iti dai receptorii peste cap.

| boboo94 explică (pentru AntrenorFitness):

Dar daca spre exemplu as lua L-carnitina 2 luni( cam asa) si as face sala iar la sfarsitul fiecarui antrenament 10-20 de minute de banda m-ar ajuta? Iar dupa acest,,regim" cu L-carnitina daca as incepe sa iau Storm strict pentru masa musculara( da stiu, creatina nu pune carne pe tine, doar retine apa, iar in momentul in care nu o mai muschiuletii se vor subtia laughing ) ar fi ok? Astfel in viziunea mea, as scapa de burtica pe care o am si ma cam deranjeaza iar dupa aceea as putea creste oarecum fara a avea grasime pe mine... Este ok?

| Cosmin86 a răspuns (pentru boboo94):

" iar in momentul in care nu o mai muschiuletii se vor subtia", asta e o prostie. Pierzi apa, nu masa musculara.

| AntrenorFitness a răspuns (pentru boboo94):

Este ok daca mergi pe program de definire sa scapi de graisimi. Cel mai important este nutritia, antrenamentul si apoi suplimentul. In 8-12 saptamani trebuie sa iti atingi obiectivul, mergi pe L-carnitina si poti lua si suplimente pentru pastrarea masei musculare si a tonusului ( proteina Whey, amino bcaa, L-glutamina) si sa faci repetari mai multe pe serie cu o greutate mai mica. Dupa aia poti merge pe Creatina. Creatina o sa te ajute sa castigi in volum muscular si forta.
Astea-s prostii ca te umflii si dezumfli ca un balon...
Bafta!

| boboo94 explică (pentru AntrenorFitness):

Mersi frumos big grin