| Anonim6666644 a întrebat:

Ce metode folositi pentru a castiga la pariuri? pariati pe mai putine echipe si sume mari sau pe mai multe echipe si sume mai mici?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Joc si bilete cu sume mai maricele si cu putine meciuri, dar si bilete cu sume mici si multe evenimente. Daca vrei profit, cel mai bine e sa joci sume mari pe 1-2 meciuri considerate sigure. Daca iti place sa iei toate meciurile din oferta (cum imi place mie), joaca cu 2-3 lei. Dupa cateva incercari (posibil cateva luni) poate lovesti o suma mare asa. Eu personal iti recomand sa joci fotbal, dar si tenis, snooker, darts, handbal, baschet. La mine "sportul alb" e pe primul plan. Asa reusesc sa castig cam 100-110 bilete pe am. Imi tin evidenta.

2 răspunsuri:
| BeckhamRZM a răspuns:

În general, 4-5 meciuri sigure. Bine, vorba vine SIGURE, pentru că poți să le gândești zi și noapte după clasamente, goluri marcate, ultimele rezultate, goluri marcate acasă/deplasare, poziția în clasament etc. Degeaba, dacă este să iei, o să iei. Dacă îți este scris să pierzi biletul la un singur gol, sau un singur corner (știi cum e, se mai bagă la număr de cornere), că o fi să pierzi la primul din primele 2-3 minute, asta e viața frate. Dar, în general, bagi 4-5 meciuri cu 3-5 lei maxim și niște cote care să nu depășească de 2.10 și iei și tu acolo 50-60 de lei, dacă îi iei și pe ăia. Dar sunt bani, nu vine nimeni la tine pe stradă să-ți dea 50-60 lei + că niciodată nu strică.

| Vladd97 a răspuns:

Nu e deloc ok sa bagi 3-5 lei. Sunt sanse mici sa castigi mai ales la 50-60. Eu de cativa ani bag cate 10 lei pe 3-5 meciuri si imi scot 30-60 de lei. Poate spui ca e putin sa iei 30, dar iti zic eu ca sunt bani si aia. Si de obicei bag pe cote de maxim 1.60. Pariez mult pe 1x sau x2, total goluri si pauza sau final.