| varcolaccc a întrebat:

Ce părere aveți despre animals cuts, si de acest fel de Combinații : acum iau cratina muscle line complex, dupa ce o folosesc vreau sa ma definesc si as combina : animals cuts sau carnitina nu stiu cu whey 100 standard sau ceva de genu parca se numește cu amino Pack si o serie de vitamine si minerale, ce ziceți?

16 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ai macar 2 ani de sala sa ajungi la definire? Animal cuts e bun, dar trebuie sa ai ce defini cu el.

| greyhound a răspuns:

Dieta plus cardio plus carnitina e de ajuns.
Proteinele si vitaminele si mineralele ti le poti lua din ce mananci, nu e nevoie sa-ti cumperi.
Animal Cuts e bun dar nu indispensabil.

| rgx a răspuns:

O sa ajungi ca un pui de stat daca continui sa bagi prostii din alea in tine!

| JohnnyBi a răspuns (pentru rgx):

Nu-i asa ca esti genul de om care crede ca daca iei proteine pica pielea pe tine? Zice 1 prost un rahat 1 data si pe urma toti dau sfaturi de cretini. Daca esti pe langa nu iti da cu parerea

| varcolaccc explică (pentru rgx):

Puii de la stat cresc in 1 luna 2 de la naștere si dupa tăiati corect? Nu sunt crescuti cu "proteine" pentru pui ca sa zic asa ci cu hormoni. Adică un fel de steroizi la om, deci e diferența. Am 3 tovarăși la sala : unu trage de 1 an si 4 luni si nu arată rău e facut dar parca nu la potentialul care ar fi trebuit in plus nu tine foarte mult de Alimentație si odihna, adică mai mănâncă o Șuncă, o sarma, nu mănâncă de la fast-food si nu bea cola etc., altu tot asa de 1 an dar cu proteine si mâncat echilibrat dar fara odihna care trebuie. Celălalt proteine si steroizi si e mai facut ca toți, ma rog are 5 luni de sala da ia calumea da nu e treaba mea. Eu vreau sa mănânc sa dorm si sa am o Alimentație buna pe cat posibil si o hidratare corecta, suplimentele ajuta ca proteina sa se asimileze mai repede si intr-o cantitate mai mare. Eu zic ca asa nu o sa am probleme.

| anonim_4396 a răspuns (pentru varcolaccc):

Bun,bun si eu am prieteni care dupa ce s-au lasat de la 70 kg au ajuns la 100 kg! am luat si eu iar dupa ce m-am lasat am inceput sa ma ingras! si nu m-am luat dupa unu sau altul m-am documentat foarte serios.Am facut totul ca la carte si degeaba... de abia acum dupa 2 ani de chinuiala am inceput sa slabesc.Nu am luat steroizi si alte nebunii, am luat-o k incepatorul mai de jos... pentru. 6 luni de proteine puteam ramane un obez la 27 de ani.pa!

| rgx a răspuns (pentru JohnnyBi):

Cati aini ai? ca vad ca ai poza la avatar cu desene animate, eu am simtit efectul pe pielea mea! tu?

| rgx a răspuns (pentru rgx):

Ani,sc.

| NDC12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai luat si tu si dupa ai inceput sa te ingrasi sunt 100% sigur ca nu stii ce ai luat si ca nu ai luat proteine. Probabil ai luat gainer si oricum nici cu gainer nu te ingrasi dupa ce te lasi. Eventual cu Shaorma da.In alea 6 luni in care ai luat "proteine" daca ai luat gainer e clar ca te-ai ingrasat.

| rgx a răspuns (pentru NDC12):

primele 2 saptaman am luat creatina pt.forta apoi am luat nutrifort.Si mai taie din shaorma aia!

| JohnnyBi a răspuns (pentru rgx):

Am 24 de ani, fac sportul asta de 7 ani, am diploma in nutritie sportiva si fitness, terminat facultatea de drept si master in stiinte penale si actual avocat. ce treaba are varsta mea cu placerea de a viziona dragon ball fiind desenul meu preferat din copilarie? in astia 7 ani am luat tot ce se putea lua in afara de steroizi sau boostere de testosteron (gen tribulus) si anul trecut cand am avut un accident de masina si am fost fortat 8 luni sa nu ma dau jos din pat cu probleme la ambele picioare nu am patit nimic. regresul muscular natural din lipsa sportului ca efect scaderea in masa musculara si burta de la aceeasi alimentatie de 3500+ calorii pe zi. dar nu piele lasata, nu scadere brusca sau altele.

| rgx a răspuns (pentru JohnnyBi):

Am zis eu ceva de piele lasata? problema e cu ingrasatul dupa ce te lasi.

| JohnnyBi a răspuns (pentru rgx):

Pai e normal. cat timp faci sport ai nevoie de un regim hipercaloric sa mentii arderea ridicata de calorii in timpul efortului, daca te lasi si mentii regimul, fara sa mai ai aceleasi arderi este normal sa te ingrasi. dar daca te lasi si supui si regimul la o modificare in sensul scaderii numarului de calorii, vei intra in regres muscular si atat. este normal sa te ingrasi daca ai acelasi regim si scazi 300-500 calorii arse din program pe zi. dar aici trebuie sa tii cont si de tipul somatic. un endomorf se va face porc mai repede decat un tip care s-a chinuit sa prinda greutate. sunt multi factori in discutia asta, dar nu tin de suplimente decat maxim in proportie de 15%

| varcolaccc explică (pentru JohnnyBi):

Man daca tot ai diploma in nutritie, imi spui cum imi pot da seama ce tip somatic sunt deși cred ca am puțin din toate. Si de Combinație ce zici e buna cum a facut-o? Din câte am citit whey gold standard e foarte bun si a luat si premiu pentru suplimentul anului sau ceva de genul.

| JohnnyBi a răspuns (pentru varcolaccc):

Si eu folosesc gold whey standard si e bun. ce tip somatic esti gasesti pe orice site caracteristici la fiecare tip. trebuie doar google si rabdare. eu de ex am incheieturi subtiri si pierd repede in greutate caracteristici ectomorfilor, dar cresc repede in masa musculara si am osatura groasa caracteristice mezomorfilor. deci sunt mezo-endo. trebuie doar sa cauti caracteristicile fiecarui tip si sa te compari cu ce citesti. cum pot eu sa iti spun cand nu stiu nimic despre tine?

| Ommmmmffffffgggggg a răspuns:

Foarte buna.