| LupuMarianD2 a întrebat:

Ce părere aveți despre a antrena o grupă pe zi? M-am apucat de sală acum o lună și până acum am făcut cate o grupă de mușchi de doua ori pe săptămână, totul ok, am crescut greutățile, au apărut și mușchii și nu mai simt febră musculară, dar săptămâna trecută am incercat sa fac doar o grupă pe zi o data pe săptămână și am mai băgat exerciții in plus până la epuizare și iar a apărut febra musculară și mă gândeam daca mai bine sa fac o dată dar mai mult până la epuizare o grupă sau sa o fac mai lejer de două ori pe săptămână, ce diferență ar fi? Care ar fi mai bună?

2 răspunsuri:
| Cksihja a răspuns:

Ia-o ușor poți să-ți antrenezi toți mușchii dar nu te forța astfel se rup și în loc să se dezvolte ei încearcă să se vindece și devin mai slabi mai ales că tu îi forțezi încontinuu. Tu știi cam câți pot duce deci nu trebuie să te grăbești, unii oameni fac mușchi mai repede alții mai greu, căci na graba strică treaba, unii uită și asta grăbindu-se.

| ruddy a răspuns:

Nu trebuie sa faci neaparat febra pentru a stii ca ai lucrat acea grupa. Multi ar spune sa antrenezi de 2x grupele pe saptamana ii mai bine, eu am incercat dar sincer nu imi place. Vreu sa ma duc de placere la sala, si ma antrenez cum vreau, asta ii recomand si tie, atata timp cat te tii de treaba si ai o alimentatie buna, o sa vina si rezultatele.