| PsyhoChild a întrebat:

Ce suplimente pot lua pentru a ma ajuta sa slabesc mai rapid?
Am vazut ca exista ceva tip de proteine pe care le poti lua în locul unei mese, dar nu sunt expert și nu stiu ce s-a aleg

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu cred in suplimente. Accelerator de metabolism sau stimuli, da, suplimente care asigura slăbirea nu. De obicei dau metabolismul peste cap si slăbesc masa musculară. Cel mai bine e sa mănânci proteine, sa faci exerciții fizice (orice ajuta, depinde de scopul pe care il ai) si sa ai deficit caloric (ca sa slăbești).

| Andresso a răspuns:

Eu zic ca suplimentele mai mult ingrasa, poate vorbesc prost.
Insa mai bine faci treaba fizica, daca alergi mai mult in fiecare zi o sa observi o slabire cat mai rapida, sau daca ai unde sa practici înotul...

| VI3 a răspuns:

Salut!
Să slăbești rapid? Tu vrei să pui masă musculară, nu-i așa? Vei slăbi repede, dar atunci când o să vrei să pui masă musculară va trebui să fi în surplus caloric și te vei îngrașă mai repede. Vei pune tot înapoi și în plus.
Sfatul meu este să crești numărul de proteine din alimentație și să scazi numărul de carbohidrați.
Concentrează-te pe exercițiile compuse(implica mai multe grupe de mușchii la un exercițiu) să nu îți lipsească din antrenament.
Sa făcut și un studiu care a arătat, că oamenii care sau bazat mai mult pe exercițiile compuse au avut rezultate mai bune în masă musculară, dar și în procesul de slăbire.
Nu ai nevoie de suplimente, doar dacă nu poți să îți iei necesarul de proteine din alimentație sau nu ai timp să mănânci. Suplimentele, nu au nimic magic în ele.
Baftă!

| LeSuiton a răspuns:

Mai bine nu ai mai manca ca un porc in loc sa iei suplimente de slabit.

| PsyhoChild explică (pentru LeSuiton):

Mai bine ai procesa ce scrii prin creier daca ai.
Am spus ''pentru a slabi mai rapid'', ceea ce inseamna ca deja fac exercitii si am dieta pentru a slabi, dar cineva nu gandeste cu creierul

| LeSuiton a răspuns (pentru PsyhoChild):

Nu trebuie sa te chinui sa faci nu stiu ce exercitii si sa mananci nu stiu ce rahaturi si sa mai dai si bani pe ele, trebuie sa nu mai mananci atata, degeaba faci exercitii si mananci "suplimente de slabit" daca mananci 5 mese pe zi.

| VI3 a răspuns (pentru PsyhoChild):

Grenade Thermo, dar toate arzătoarele de grăsime te ajută să slăbești, doar cu un kilogram.
Caută pe google Grenade Thermo.
Pe astea ți le recomand.

| VI3 a răspuns (pentru PsyhoChild):

Am uitat să îți spun ceva.
Niciun arzător de grăsime nu se folosește mai mult de 2 luni!
Va trebui să faci pauză 1 lună, 1 lună jumate. Și după poți continua încă 2 luni, iar pauză și tot așa.

| bornsinner a răspuns (pentru PsyhoChild):

Buna.
Daca deja urmezi un program de antrenament bine optimizat si sustii un deficit caloric care ti-a permis sa slabesti treptat (insa care poate a lovit un platou), ceea ce poti face este sa adaugi cardio pentru a arde grasimi suplimentare sau chiar sa mai scazi din calorii, daca simti ca nu te infometezi, desigur. Daca nu mai ai de unde sa scazi, cresti cardio.

Sunt cateva suplimente asociate cu pierderea in greutate, insa nu au in spate studii serioase care sa sustina asta. Unele exemple ar fi CLA si Carnitina, carnitina fiind mai in regula. Insa, in mare parte e vorba de marketing si exploatarea partii emotionale ale oamenilor care vor sa slabeasca, deci mai bine nu ai investi in asa ceva.

Cateva surse naturale care ajuta sunt cafeina si ceaiul verde.