| CrazzyWTF a întrebat:

Salut, am nevoie de niste sfaturi :
Merg de ceva timp la sala si sunt gras, si se vede cum au crescut muschii, si forta!
As vrea sa stiu daca exista ceva suplimente/proteine, care ma ajuta si la arderea grasimilor mai repede si la cresterea masei musculare. Orice, nu conteaza pretul. Vreau sa slabesc cat mai repede si sa pun si masa, da stiu ca suna cam greu, dar daca aveti ceva sfaturi, va-s fi foarte recunoscator!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca elimini zaharul din dieta
si combini cardio+ culturism e demonstrat stiintific ca vei slabi

| CristiMC a răspuns:

Nu poţi face definire si masă in acelaşi timp. Dacă ai grăsime fă mai intai definire şi apoi masă. happy

| CanonHG221A a răspuns:

Daca vrei sa pui masa iti recomand niste proteine te poti uita pe pronutrition.ro la promass sau ce vrei tu.sau creatina astea pentru masa musculara si pentru definire ia niste aminoacizi.

| MihaiMihai922 a răspuns (pentru CanonHG221A):

Dupa cum a specificat omul, este grasut. Deci exclus proteina cu carbohidrati ("promass") si creatina. Creatina are rol de a retine apa ceea ce o sa-l umfle si mai mult.

| MihaiMihai922 a răspuns (pentru CanonHG221A):

Dupa cum a specificat omul, este grasut. Deci exclus proteina cu carbohidrati ("promass") si creatina. Creatina are rol de a retine apa ceea ce o sa-l umfle si mai mult. Iar aminoacizii nu are nici o legatura cu a te defini. In schimb Carnitina da. Carnitina nu creatinahappy

| MihaiMihai922 a răspuns (pentru CanonHG221A):

Cum a mai zis cineva mai jos este greu in acelasi timp crestere in masa musculara si slabire. Dar poti folosi proteina fara carbohidrati, eu folosesc iso-100 de la dymatize, cea mai buna proteina low carbo de pe piata (este si cam scumpa), dar poti merge si pe gama de proteina de la optimum nutrition ( cea mai bine vanduta proteina din lume), iar pentru a slabi eu ti-as sugera sa iti iei niste carnitina sau produsul Hydroxycut (pe care l-am incercat si eu si a dat rezultate), dar sa ai foarte mare grija cu Hydroxycut-ul, NU DEPASI DOZA, pentru ca este periculos. Citeste cu atentie prospectul. Am uitat sa specific, cel mai important lucru in a slabi, ALIMENTATIA si CARDIO, daca ai mare grija la alimentatie si exculzi cat poti de mult zaharul grasimile in exces etc, faci cardio zilnici nu-ti trebuie nici un supliment de slabit. Eu iti urez succes si sper ca ti-am fost de ajutor happy