| Bogdanmanolachi a întrebat:

Chiar daca am numele de Mihaela sunt baiat. As vrea sa va intreb ce calitati ar trebui sa detina un fundas? Am 12 ani si m-am inscris la un club de fotbal de juniori D, am efectuat primul antrenament, ce credeti ca e necesar unui fundas sa detina? Ce calitati pentru care sa ma remarce antrenorul? Si apropo antrenorul este foarte dur, de exemplu daca ai gafat in calitate de fundas de 3 ori esti dat afara de la echipa si as vrea sa imi contruiesc un viitor in fotbal si nu vreau sa dezamagesc.

Răspuns Câştigător
| Darius123456 a răspuns:

Salut!
si eu sunt fundas la Arsenal Junior Bistrita (LPS) de 3 ani.
Tot ce trebuie sa esti este :
1. sa stai tot timpul langa linia de aut(linia galbena)
2. sa avansezi doar cand vine atacantul adversar spre poarta voastra.
3. sa ataci mingea fara sa te panichezi nu te mai gandi la nimic pur si simplu ataca
4. daca nu ai cu cine sa pasezi, paseaza cu portarul tot timpul
5. nu da mingea in aut si spui ca n-ai avut ce face, incearca tot timpul sa gasesti o modalitate de a pasa ori cu portarul ori cu mijlocasul ori atacantii
sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| jocker007 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa fii foarte stapan pe tine sa nu te panichezi.Incearca sa nu bubui mingea sa scapi de ea cauta cea mai buna solutie o pasa scurta si nu te complica. Daca esti fundas ori dai pasa ori dai mingea in afara terenului daca esti pus sub presiune.Am facut si eu fotbal si stiu cum e tinete de antrenente.In ziua de azi fotbalul se joaca pe tehnica si viteza. Tinete si ve ajunge mare.Bafta.

| Bogdanmanolachi explică (pentru jocker007):

Multumesc pentru raspuns, mai astept cateva raspunsuri