| Adyy5 a întrebat:

Cum imi pot subtia picioarele? Sunt groase si uratee.Nu am bicicleta, bani de sala si unde ma aflu nu pot alerga(zona unde ma aflu e foarte aglomerata si imi ia ceva pana gasesc un loc potrivit unde sa-mi pot desfasura activitățile gen mersul cu rolele sau alergatul). Idei?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu exista asa ceva, organismul decide de unde sa arda grasimii, baga cardio vrei sport http://dezvoltarea-psiho-fizice-umane.blogspot.ro/......ardio.html

| BoneShiver a răspuns:

Esti fata? Ramai asa cum esti. Ne doare in *** daca aveti picioare "groase", noi vrem un ansamblu frumos. Daca ai pe langa acele picioare o silueta frumoasa si tonifiata, eventual si un fund frumos, nu o sa comenteze nici macar un pervers (subliniez ca vorbesc DOAR de fizic)

Daca esti tip: Bucura-te ca ai picioare mai mari. Lucreaza bine umerii si spatele si o sa te faci o batoza de om. O sa arati super! Sunt multi care si-ar dori picioare mai groase pentru ca arata ca niste bete infipte in fund (la aia subtiri, care fac sala, eww)

| Satango a răspuns (pentru BoneShiver):

Este fată. A specificat la o întrebare anterioară.
A specificat că are picioarele groase, dar și URÂTE. E o diferență mare.

| BoneShiver a răspuns (pentru Satango):

Si ce vrei sa faca daca are picioare URATE? Asa si pe colegu' ma-sa l-a nascut cu nasul carn. Ce sa faca omu'?

Si in plus: DA, ar exista o cale sa le faca mai "frumoase" (desi mi se pare irelevant). Dar de asemenea a precizat ca nu poate folosi acel mod (si anume sportul).

Este fata. Bun, eu acum stau si ma uit la toate intrebarile omului sa stiu ce sex e? Nu tata, raspund la general.

Nu poti alerga? Zona prea aglomerata? Astea sunt scuze. Cand vrei sa alergi? la 12 cand toata lumea e afara? Se alearga dimineata din multe motive (si "aglomeratie" e unul destul de mare)

Si acum rezumand: Ce vrei sa ii zic? Sa isi faca operatie? (ceea ce mi se pare infiorator).

Uite na, asta e "rezolvarea" : o dieta decenta (fara zahar si fara multa paine, nu cine stie ce chestie drastica cu salate peste salate), sport (fie el alergat, fie ceva aerobic in casa, de preferat zilnic daca nu petreci mai mult de 15 minute facand asta) si somn. +scapa de stres.

happy

| Satango a răspuns (pentru BoneShiver):

Relaxează-te. Voiam doar să-ți clarific lucrurile cu privire la sexul ei. Da, voiam să îi dai răspunsul de-acum. Va primi altfel din partea unui băiat/bărbat, poate ca pe o motivație.

| BoneShiver a răspuns (pentru Satango):

Relaxing mode activated.
rolling on the floor ok, m-am ambalat putin. Am dat bacul la mate azi si inca sunt hiperactiv.

| Satango a răspuns (pentru BoneShiver):

Și eu l-am dat azi. Sunt mai calmă ca niciodată.

| Adyy5 explică (pentru Satango):

Sincer.

| Satango a răspuns (pentru Adyy5):

Nu s-a încărcat imaginea... Nu o pot deschide. Încarcă pe alt site.

| Satango a răspuns (pentru Adyy5):

Nu. Încarcă aici: https://postimage.io/

| Satango a răspuns (pentru Adyy5):

Rău? Ești foarte frumoasă și picioarele tale la fel laughing
Eu le am mai pline decât ale tale, mă rog... am și un fund mare. Poate de asta le ai și tu așa. Chiar dacă nu, nu sunt urâte deloc. Bucură-te de tine. Ești minunată.

| Danielachan a răspuns:

Poţi să îţi schimbi regimul alimentar şi să laşi lenea deoparte. În Braşov ai parte de natură şi poţi face câte exerciţii doreşti, important este să vrei. Dacă eşti supraponderală (sper şi nu obeză) poţi să îţi modifici fizionomia prin regim şi sport! Dacă îţi e jenă să faci sport afară, poţi să faci sport şi în casă: Cum imi pot subtia picioarele?:simplu:https://www.youtube.com/user/FitnessBlender/videos. Baftă

| Bombonikmic a răspuns:

Sunt videoclipuri pe net, o poti face acasa. Aplica si o dieta. Mult succes!