| Anonim3234233 a întrebat:

Cum pot sa am brate mai mari? Am 17 ani 40 cm si 41.5 dupa ce termin antrenamentul pentru brate.Pot sa ajung la 45 cm fara steroizi?

6 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Bineinteles ca poti sa-ti cresti masa musculara si fara steroizi, prin mancat sanatos! Proteina creste masa musculara!
Proteina o gasesti in carne (pui, porc, vita, miel, peste, oua, ciuperci).
Renunta la carbohidrati (cereale si fainoase) si zahar, mananca cate 500-600gr/ zi de carne (impartita cum doresti la toate cele 3 mese) cu salate, cu vegetale crude sau gatite dar fara pic de paine, fainoase, sosuri, prajituri sau sucuri.

| calinabz a răspuns:

Salut, categoric poti ajunge la 45 cm si chiar mai mult. In special la varsta ta, ai toate avanatjele de partea ta. Singura chestie care poate te va descuraja este ca trebuie sa ai rabdare si sa continui cu antrenamentele sa dai tot mai multa atentie alimentatiei si o sa ajungi acolo mai repede decat crezi.
Aici gasesti un clip cu detalii pentru antrenamentul briceps si triceps - https://www.youtube.com/watch?v=nxCyLDlW8P8

| FitMan a răspuns (pentru Annastassia):

De ce sa renunte la carbohidrati daca omul vrea sa mai creasca in '"brat"? Cresterea in greutate si implicit in masa musculara se poate realiza doar printr-un surplus caloric. Tare curios sunt cum o sa fie intr-un surplus caloric daca elimina carbohidratii. Exista intr-adevar diete foarte sarace in carbohidrati ( dieta keto spre exemplu ) dar e benefica doar la slabire/definire.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Annastassia):

Cand pui masa musculara, trebuie sa bagi CARBOHIDRATI dublu fata de proteine!

Ce-i spui tu e pentru DEFINIRE ( salate + carne ). Pentru masa musculara : 60 % carbohidrati, 30 % proteine, 10 % grasimi.

| Cosmin86 a răspuns:

Cate fripturi mananci pe zi? Cate farfurii cu orez si cartofi?

Si ce antrenamente ai?

| CristiMC a răspuns:

Ca sa cresti in masa musculara trebuie sa fi in surplus caloric( adica sa consumi mai multe calorii decat arzi). Geneticul are un rol foarte important in marimea bratului.