|

Cum pot scapa de burta? Am 1.75, 67 kg, mananc multa carne de pui, paine cam 2 feli pe zi, 1 ou pe zi si un pahar de lapte.Fructe si legume nu prea mananc, fac 50 de abdomene pe zi.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mult sport, foarte mult sport.Controleaza alimentatia, si incearca pe zi ce trece sa maresti numarul de abdomene.Azi 50, maine 60, apoi 70, 80, 90. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alimentatia este foarte importanta 70 la suta la alimnetatie stai foarte, bine si acum la spoert trebuie sa arzi mai mult decat mananci succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fa banda la sala sau ture de stadion. Alergatul e foarte bun si sanatos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fa mai mult cardio, iar daca faci abdomenele ar fi bine sa le faci cu niste grutati in mana, nu face abdomene in fiecare zi, degeaba faci tu 100 daca le faci numai intr-un fel, muschiul o sa se obisnuieasca, schimba exercitiul tot timpul. Daca il faci de 2 ori pe saptamna si faci si cardio, cu o alimentatie buna, fara prajeli si acidulate, 3 mese bogate in carbohidrati si proteine o sa resusesti.Iti recomand, ca atunci cand te duci sa alergi, nu alerga 20 de ture si pe urma mai adaugi, mai bine alearga intens, sprinturi pe distante mici, 100-150m,timp de 10-15 minute si rezulatele vor fii mai vizibile,Trebuie sa curga transpiratia de pe tine la finalul alergarii daca vrei sa dai burta jos.Dar tu nu prea esti gras este destul de bine la inaltimea ta, poate esti balonat, elimina painea, orezul alb, sucurile acidulate.
Vei reusi daca iti doresti cu adevarat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bogdanstefan12234):

De acord cu ce ai zis, in afara de faza cu alimentatia. De ce sa aiba 3 mese bogate in CARBOHIDRATI si proteine? Trebuie sa aiba 4-6 mese bogate in proteine si cu cat mai putini carbohidrati si grasimi.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează