| 1Chris1 a întrebat:

Cum sa alerg mai repede? Am in jur de 55 kg, 170 cm si alerg 50 de m in 8 sec si ceva. Joc si fotbal, si as vrea sa alerg 50 de m mai repede, in 7 secunde... dar nu stiu cum sa-mi imbunatatesc viteza.

Astept sfaturi.

26 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Privirea in fata, in departare, la punctul final, alergi pe varfuri, te lasi cu capul inainte cam ca si in pozitia din care iei startul, si incearca sa dau mai repede din picioare sau sa maresti si pasul, gandeste-te ca te ard talpile! poate nu ai musculatura necesara pe picioare pentru a atinge timpi mai mici, antreneaza-te dar gendeste-te mereu la ce ti-am scris! vei vedea imbunatatire de timp! bafta! eu am scos 6. 1 in clasa 11 ~! deci nu vorbesc prostii! bafta!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| unknownn a răspuns:

Mai ingrasa-te ca esti cam slab pentru 1, 70.

Alte răspunsuri
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Eu fac atletism de cand eram mica, ca sa alergi mai rapid este nevoie de antrenament si sa fugi mult.Eu ti-as propune sa te inscrii la atletism daca nu stii unde poti sa te inscrii la atletism intreaba-ti profesorul de sport.
Succes! happy

Răspuns utilizator avertizat
| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru feli79):

Si? Nu am spus ca din prima sau intr-un timp foarte scurt isi va marii capacitatea de viteza.

Răspuns utilizator avertizat
Alte răspunsuri
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Buzi213 a răspuns:

Pai eu alerg 50 m in 6.30 si nu am facut niciun exercitiu si sunt a 9-a, dar ce-i drept sunt inalt, 1.86, la 1.86 sa alerg asa e super bine, ma mira si pe mine

| leonardrd a răspuns:

Practica parkour, dar nu grele(daca esti incepator).Eu am un baiat in clasa(sunt clasa a-IV-a, si alearga 50 m in 4 secunde)(NU mint)

Alte răspunsuri
| anonim_4396 a răspuns (pentru leonardrd):

laughing)) al bate pe Asafa sau cum?

| Paun_Cristi_2000_GbOE a răspuns (pentru leonardrd):

Adevarat il întrece si pe usain bolt sau Tyson gay ce dracu... mincinosule laughing))

| Buzi213 a răspuns (pentru leonardrd):

Pai daca alearga 50m in 4 secunde, inseamna ca Adama Traore sau Usain Bolt chiar sau Hector Bellerin sunt pamant de flori fata de asta. Poate i s-a stricat cronometrul lu profa de sport

| sEEk8 a răspuns:

Simplu, deci daca alergi 50 de m in 8 secunde e foarte bine dar poti ajunge undeva la 6, 6-7 secunde prin antrenament si alimente sanatoase.
Am sa-ti dau un mic program de antrenament.
1.Luni-alergare normala intr-un parc.
2.Marti-incalzire dupa care alergi tot asa 50 de m in 8 secunde.
3. Miercuri-la fel ca luni
4.Joi-la fel ca la marti
5.Pe cand Vineri faci o mica incalzire si atunci bagi un sprint si sa te uiti in cat timp ai terminat.
Sigur vei reusi cu vointa si alimentatie corecta si poti sa faci asa faci alergare cam 1 km dupa care stai un pic si bagi sprint. Crede-ma ca vei reusi cam intr-o saptamana doua. eu cu antrenamentu asta am ajuns sa fac 50 de metri in 7, 2 secunde. BAFTA

Alte răspunsuri
| Drobota_Mihai_1988 a răspuns:

In cazul unui astfel de antrenament – alergarea – este esential sa incepi cu un antrenament usor, pentru ca pe parcurs sa faci un progres constant. Iata cele mai bune metode doar aici http://cumfacsa.ro/sport-fitness/cum-sa-alergi-mai-repede

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Fasf_Fhh_1996 a răspuns:

O sa iti dau cel mai bun exemplu pe care l-am vazut eu. Uite cum alearga Cristiano Ronaldo (nu sunt fan R.Madrid). Pe varfuri si cat mai multe miscari de picioare. Incerca sa iti lasi putin greutatea, sa apesi mai cu forta pe picioare.

Dupa ce am stat 2 ani fara sa fac un sprint am facut 100 m in 18 sec. Am incercat metoda si am facut 100 in 14 sec. Acum (dupa vreo 2-3 meciuri de fotbal, fac 100 m cam in 12 sec sau mai putin. Oricum cel mai rapid din competie. Priveste unde vrei sa ajungi, nu te uita pe langa si mainile pe langa corp, sa iti faci o forma aerodinamica si alerga mereu la viteza maxima, chiar daca pierzi adversarii. Chiar ai nevoie de concentrare aici.

Răspuns utilizator avertizat
| Nutză97 a răspuns:

Pai...antreneaza-te!
As vrea si eu un sfat, la 13 ani in clasa a7a am scos 6. 8sec pe 50m, si toata ziua stateam in casa, deci nu eram prea slab si nici inalt. Acum am terminat a8a si as vrea un sfat cum sa alerg mult mai repede! Ms anticipat.
(PS: simt ca pot sa alerg mai repede, dar pur si simplu nu pot...crying( )