| Culturism69 a întrebat:

Daca am de exemplu 35 in brat si iau creatina 2 luni. Peste astea 2 luni ajung la 38 in brat sa zicem, apoi 1 luna fac pauza de la creatina. Si bineinteles ca prin urina o sa elimin creatina din corp, o sa scad inapoi la 35 in brat sau mai putin de 35? :O
Sa zicemc ca nu as mai lua creatina, revin la dimnesiunile pe care le aveam inainte de administrarea creatinei sau mai putin?!

8 răspunsuri:
| Hades98 a răspuns:

In primul rand. ficatu produce creatina. deci n-o vei elimina din corp de tot, doar partea aceea care ai consumato. Deci sa zicem. 150% 50% din ce ai consumat restul de 100 este de la ficat. 50% il vei elimina.dar ficatul v-a continua sa o produca ..Deci keep calmwinking

Si eu am 36 in " brat " cum zici tu fara creatina / proteine. doar mancarea de zi cu zi. dar am grija ce mananc adica nu bag toate prostiile in mine sa pierd din masa musculara. ci multe mancaruri care m-a ajuta sa pun masa musculara happy

F?

| niponX a răspuns:

Dacă mergi în continuare la sală, nu revine la dimensiunea inițială, dar scade.
important e să nu te lași de tot, să lucrezi în continuare mușchiul.
Ceea ce face creatina este să rețină apa în mușchi și automat după ce te-ai oprit din luat, se va elimina, dar cum ziceam, nu scade de tot.
Sper că ți-am fost de ajutor!:*

Cu drag,
niponX

| Culturism69 explică (pentru niponX):

Pai, chiar daca as intrerupe creatina logic ca o sa merg in continuare la sala, eu intrebam daca o intrerup raman sau nu la cat am avut inainte de creatina sau scad sub ce am avut.
Oricum nu o sa o intrerup doar eram curios.

| Kerekes_Arnold_1989 a răspuns:

Dimensiunile raman acelasi dar trebuie sa muncesti incontinuare ...sa mergi la sala...da creatina ce nu e folosita de organism se elimina prin urina!

| Culturism69 explică (pentru Kerekes_Arnold_1989):

Stiu ca daca nu e folosita e, eliminata prin urina dar in luna aia de pauza oricum e eliminata prin urina si intrebam daca la inceput ( inainte sa folosesc creatina ) aveam 35 in brat neadministrarea creatinei revin la 35 sau scad sub 35. Mergand in continuare la sala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Culturism69):

Dupa 2 luni de creatina o sa ai tot 35 in brat, asa ca nu ai "ce sa scazi"

| dani13 a răspuns (pentru Cosmin86):

Buna asta laughing nu-l descuraja macar... happy laughing

| Culturism69 explică (pentru Cosmin86):

Nu neaparat 2 luni laughing am dat un exemplu. Habarn-am un timp mai indelungat, poate dupa 1 an de luat nu mai i-au si sa nu scad mai rau de 35.
Alimentatie ar ramane asa.
Antrenamentul la fel. etc.