| irinuta1113 a întrebat:

De cate ori pe saptamana trebuie sa faci sport daca vrei sa ai rezultate bune?

16 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

5-6 zile pe saptamana daca ai putea, ar fi perfect.

| RAY a răspuns:

De 3,4 ori pe saptamana frumoaso, ai revenit pe TPU, depinde si ce sport faci, recomand baschetul, inotul, cardio =alergare, sprint

| 1231242 a răspuns (pentru RAY):

Ray,dupa poza pare a avea 12-13 ani, esti cam in calduriwinking

| RAY a răspuns (pentru 1231242):

Ma daca i spun frumoaso nu inseamna ceva sexual, tu nu ai spus niciodata unui copil esti frumoasa?

| 1231242 a răspuns (pentru RAY):

Am spus da nu pe net ca unele zic ca is pedofillaughing

| RAY a răspuns (pentru 1231242):

E in Romania si daca mergi cu un amic la o bere esti gay si daca doua fete se pupa gata sunt lesbiene, o societate foarte superficiala, judeca foarte usor, critica foarte usor, barfitoare, te invit sa mergi in alte orase din europa nimeni nu se uita la tine

| FoxyM a răspuns (pentru 1231242):

Lăsati băiatul în pace sa zică ce vrea, toata lumea judecă indiferent ce spune fiecare. RAYTM stie ca e tinerica fata, insa in ziua de azi, daca dai cerere pe Facebook unei fete, ea crede că o cere de sotie, asa că

| 1231242 a răspuns (pentru FoxyM):

Deci asa se explica ca nu mi-ai acceptat cererea de prietenie pe TPUsad

| FoxyM a răspuns (pentru 1231242):

Pai nu am primit.Eu nu am cerere sa nu fie neacceptata...Si nu am nimic personal cu tine, stai linistitwinking

| Adiadictie a răspuns:

De performanta? Presupune un regim complex. eu fac cat de mult pot fara nici un regim

| Kaiajs a răspuns:

Depinde de tipul de sport(Nu e același lucru trasul de fiare cu alergatul), de cât te tine o "seiune (Totuși recomand sa nu faci mai mult de 30 de minute pentru ca din câte vad esti fata si fetele pot sa isi deregleze ciclul menstrual daca exagereaza cu sportul), de cât de mult efort pui etc laughing
Insa depinde si de tine. Oamenii mai in varsta nu pot sa arda grasimea asa de bine ca un adolescent (De ex) Mai contează si starea in care e corpul tau (Un om musculos arde mai multe grasimi decât un om normal sau plinut chiar daca ei fac același exercitiu)
Mai vreau sa spun ca daca vrei sa vezi resultate trebuie sa iti schimbi dieta in functie de tipul de sport pe care il practici (Daca ridici greutati ar fi bine sa mananci mult, daca alergi sau faci cardio ar fi bine sa te apti de la felul 3

| Kaiajs a răspuns (pentru Kaiajs):

《CONTINUAREA RASPUNSULUI 》Tine minte ca orice fel de sport ai practica trebuie sa mananci sanatos.
Daaar ar mai trebui sa stii ca tipul sportului te poate afecta si in alte feluri (Daca faci inot sau baschet se poate sa cresti in inaltime, pe de alta parte daca ridici greutati se pune presiune pe coloana si asta te poate face sa nu cresti sau chiar sa scazi cu cativa mm nesemnificativi) Mai trebuie sa stii si ca trebuie sa eviti unele sporturi daca ai probleme de sanatate (Daca ai probleme cu coloana, nu re apuca sa ridici greutati Etc)
Si am citit undeva ca daca bei putina cafea cu 30 de min inainte sa faci sport, arzi mai multe calori...Insa nu prea cred ca e adevarat.
Tine minte ca fiecare transforma caloriile mâncate in energie in moduri diferite.
Eu nu ti-as recomanda nici sa faci mult sport dintr-o data. Sportul ar trebui sa fie ceva pe care sa il faci in fiecare zi asa ca nu incepe direct sa mergi la sala si sa te strofoci. Eu ti-as recomanda sa incep cu 5-10 minute in prima saptamana si dupa sa maresti timpul (Am spus mai sus sa nu exagerezi).
DAAAAR Apa are un rol super important de asemenea laughing Insa sa nu uiti ca multa mâncare si fructe Contin apa asa ca nu exagera cu ea. Asa e sI cu sportul... Faci sport si atunci când te plimbi, mergi la magazin, faci curat si alte activitati pe care le faci in fiecare zi asa ca nu iti face griji ca poate nu ai facut destul sport intr-o zi.
NU MERGE LA SALA IN FIECARE ZI! Sau daca faci sport acasa, nu iti intinde covorul de yoga decât de 3-4 ori pe saptamana (Depinzand si de factorii enumerati mai sus )
Sper ca te-am ajutat (((:
Sa ai o seara placuta

| 1231242 a răspuns (pentru Kaiajs):

Da*mi un motiv pentru care fetita sa nu faca sport zilnic?!

| Kaiajs a răspuns (pentru 1231242):

Ei bine, daca e sanatoasa nu are nici un motiv pentru care sa nu faca sport in fiecare zi. Ma bucur ca m-ai intrebat ca sa am sansa sa explic unde nu am fost inteleasa gresit laughing Deci...Ce am vrut sa spun e ca nu e bine sa mergi la sala in fiecare zi (Din cauza ca e tanara dar si din cauza ca e fata).
Dar când te apuci sa faci sport acasa primul lucru pe care il cauti e "Cardio,, sau dans si nu te opresti dupa 10 minute sa iti iei o pauza. Chiar daca corpul tau e facut pentru a se misca are nevoie si de pauze. Daca faci cardio (Sau hiit sau altceva similar) Nimeni nu recomanda sa o faci in fiecare zi (De 3 sau poate 4 ori pe saptamana) Lafel si cu sala. Nimeni nu recomanda sa mergi la sala in fiecare zi.
Pentru ca 1 Daca exagerezi cu sportul te poti rani
2 Daca incepi in forta o sa iti pierzi motivatia dupa vreo 2 saptamani si o sa te opresti din facut sport. (Deasta am spus sa inceapa usor cu vreo 10 minute pe zi si sa adauge putin câte putin. Ca sa iti intre in ritm si sa nu te simti ca si cum esti obligata sa faci sport. Daca nu iti place sa faci sport il scoti din agenda ta fara sa iti dai seama.)
Sa nu mai spun ca nu e bine sa slabesti mult intr-un timp scurt.
Sper ca am explicat mai bine de data asta laughing)

| 1231242 a răspuns (pentru Kaiajs):

Uau,stii foarte multehappy

Întrebări similare