| BlueBloodd a întrebat:

Pentru a avea rezultate, cam cate flotari si abdomene trebuie sa faci pe zi?

Răspuns Câştigător
| BlueDark a răspuns:

Ca profesor de ed. fizica si sport, iti spun ca nu vei reusi doar cu flotari si abdomene.In primul rand, trebuie sa iti antrenezi muschii uniform.In al doilea rand, trebuie sa ai un regim alimentar adecvat.Acesta trebuie sa conste in 3 mese/zi.La micul dejun-cereale integrale, la pranz-o friptura de vita cu salata sau o supa, la cina-o gustare simpla(de exemplu paine integrala prajita cu ceai).Ti-am dat doar cateva exemple, tu poti sa mananci altceva.Dar sa nu mananci mai devreme de ora 8 si mai tarziu de ora 18.Incepe ziua cu un pahar de apa rece(detoxifiaza organismul). Important este sa treaca 5 ore intre mese, pentru a metaboliza totul asa cum trebuie. Poti, de asemenea, sa mananci la pranz mai multe legume si fructe.Dar sa consumi si carne, de 2-3 ori/saptamana.
Cat despre exercitiile fizice...In 2-3 luni incep sa se vada rezultatele.Incepi cu 10 flotari/20 genuflexiuni/30 abdomene dimineata si seara. Apoi, de la o zi la alta, mai adauga cate 2 la fiecare(de ex. a 2-a zi faci cate 12 flotari, 22 genuflexiuni, 32 abdomene). Repet:sa le faci si dimineata, si seara! Te opresti cand ajungi la 20-30-40 si o iei de la capat(cu 10-20-30)
Ok...Cam asta e tot.Asa iti garantez ca vei avea o musculatura uniforma, nu doar pe brate sau abdomen. Exercitiile nu trebuie facute zilnic, deoarece risti sa faci febra musculara.La 2 zile consecutive de antrenament, fa pauza o zi.Bea cat mai multe lichide. Daca nu iti este clar ceva, te rog sa ma intrebi! Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru BlueDark):

Lipseste spatele, ar trebui adaugate si niste tractiuni.

Si exercitii de forta dimineata, cand corpul este in stare catabolica? Cardio dimineata, atat... exercitiile de forta in timpul zilei/seara.

Si trebuie marita greutatea folosita, NU numarul de repetari (in loc sa faci 10 flotari in plus mai bine faci acelasi numar de flotari cu 10-15 kg in plus).

| BlackRose1822 a răspuns (pentru BlueDark):

Daca tu atatea exercitii faci, iti recomand sa te faci shaowrmar. La 15 ani aveam antrenamente mult mai grele. Ce spui tu e cardio. De intretinere. Musculatura se face mult mai greu. Daca faci asa putine, nu faci dimineata si seara ci, zece douazeci de repetari. Sau, cum s-a spus mai jos, cu greutati. Faceam 30 de abdomene cu greutate la ceafa la 15 ani. Daca asa consideri ca e prea greu, tind sa cred ca ai pachet de sase cerculete uniforme.

9 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Nimic. In primul rand NU se fac zilnic, in al 2 lea rand sunt insuficiente. In al 3 lea rand se antreneaza tot corpul. In al 4 lea rand "rezultatele" se fac in bucatarie.

| cristi202 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Ai grija cum te exprimi, va crede ca cele mai bune exercitii sunt cele facute in bucatarie, si o va stresa pe mama/sotie/bunica care are treaba acolo cu miscarile lui... happy

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru cristi202):

rolling on the floor. Haha. "Alimentatia e baza" - "Muschii vin din mancare" - "Slabesti prin alimentatie, construiesti masa prin alimentatie".
Asta-i tot ce pot sa reproduc la ora asta rolling on the floor.

| cristi202 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Asa e mai bine... happy

| BlueDark a răspuns:

Referitor la raspunsul pe care ti l-am dat mai devreme:daca nu esti suficient de antrenat,fa exercitiile numai seara, inainte de culcare (nu dimineata, pentru ca ai nevoie de timp ca sa iti relaxezi musculatura). Totusi, daca esti obisnuit, poti sa le faci de 2 ori pe zi...Atat doar, sa ai grija sa nu te suprasoliciti.Na,tu stii mai bine.

| Gaby01ro a răspuns:

Faci câte 100 în 4 serii de câte 25. Nu se fac în fiecare zi, o zi faci o zi stai. Rezultatele se vor vedea cam după o luna. Eu așa am făcut dar eu făceam genoflexiuni, flotări, abdomene, spate.

| Mrejeru_Alex_1994 a răspuns:

Rezultatele nu se vad intr-o saptamana sau 2, se vad dupa vreo luna sau 2 si trebuie sa stii ca depinde de la om la om, dar in conditii normale fa in jur de 100 (nu neaparat una dupa alta) si se v-a vedea diferenţa.