| danielsniper55 a întrebat:

Salut TPU, am si eu o problema.
Inainte sa se dea voie sa iesim afara cu declaratie pe propria raspundere, am fost cu fratimiu putin in parc cu mingea sa ne jucam. Portile parcului unde erau leaganele si toboganele erau inchise, asa ca ne-am jucat langa poarta.
In timp ce dadeam pase cu mingea, am lovit-o cam tare si a sarit peste gard, tocmai inauntrul parcului. Din fericire, stiam un loc unde sa sar gardul ca sa recuperez mingea. Am sarit gardul, am luat mingea, dar gardienii parcului m-au vazut si se indreptau tipand spre mine. Avand mingea in mana si stiind ca am un motiv intemeiat pentru a intra in parc, am ramas pe loc, i-am asteptat.
Ajungand la mine, au inceput sa ma faca derbedeu, in toate felurile, ca is golan...
Pana la urma am reusit sa le explic cum s-a intamplat totul, iar ei s-au mai calmat putin.
Asa nu ma simteam "**** pe mine" sau sa imi fie frica de ei, ca altfel puteam sa fug si sa sar gardul imediat, dar ceva mi-a zis sa stau sa-i astept.
Au zis ca o sa cheme politia daca nu le arat pe unde am sarit gardul, asa ca le-am aratat, am sarit gardul, fratimiu asteptandu-ma acolo de vreo 10-15 min. Am plecat de acolo si nu ne-am oprit decat acasa.
De atunci, ma tot gandesc la treaba asta si ma simt naspa... de parca as fi incalcat legea si imi fac nu stiu cate filme, ***.
Chiar daca constientizez ca nu a fost deloc ceva grav, cumva tot ma gandesc profund la treaba asta si au trecut cam 3 sapt de atunci...
De ce oare? (daca ajuta, am temperamentul melancolic).

Răspuns Câştigător
| aditimus a răspuns:

Traim niste vremuri in care suntem prea speriati de tot si de toate, incearca sa uiti pentru ca nu ai comis nimic rau.

2 răspunsuri:
| Swetlly122 a răspuns:

Aolo de ce conștiința ai. Fii mai bărbat și nu te mai gândi atât la polițiști aia fiindcă cu polițiști că ăștia dreptatea îndura

| InstructorDeIubire a răspuns:

Am pățit si eu ceva similar cand am intrat intr-un spital abandonat si m au prins pasnicii. Știu acel sentiment ciudat din stomac si piept. Va trece cu timpul.