| InstructorulTauDeFitness a întrebat:

Eu in timpul vacantelor faceam sala. Aveam totul pus in ordine, antrenam cate 3 grupe musculare pe zi cu tot cu pauza si zilele de alergat.(totul era in regula). Acuma ca a inceput scoala eu iar am inceput sa fac naveta de acasa la scoala si inapoi adica 80 de km pe zi, ma trezesc la ora 4 dimineata si ajung la 17:00 acasa.Pun accent pe invatat ca dupa liceu degeaba ma mai trezesc ca trebuie sa invat cu toatea astea am media generala 9, 78.

Dupa cum ati vazut nu am mult timp la dispozitie si intrebarea mea este:Acum ca nu am timp de sala in timpul saptamanii pot sa antrenez sambata toate grupele musculare timp de 3 ore si duminica sa ies la alergat? NU vreau sa am rezultate spontane ca am rabdare dar vreau sa stiu daca e bine si daca ma pot mentine astfel in forma!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Da, poti, se numeste full-body-workout.

Dar nu 3 ore, tot o ora trebuie sa dureze antrenamentul.

Faci DOAR exercitiile de baza : impins plan inclinat/orizontal, tractiuni, ramat, indreptari, flotari la paralele, flexii biceps cu bara, presa militara pentru umeri.

Faci 2 serii / exercitiu, ar trebui intr-o ora sa le poti face pe toate.

3 răspunsuri:
| Adapter a răspuns:

Nu poti antrena toate grupele musculare intr-o zii (iti distrugi corpul) in fiecare sambata antreneaza-te la Piept si biceps, sambata viitoare spate si umeri+trapez si urmatoarea sambata picioare si triceps. Cat despre alergat, poti alerga seara de la 7 nu neaparat sambata sau duminica. Ar trebuii s alergi in fiecare zii. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pace!

| Nickname1890 a răspuns (pentru Adapter):

Daca lasi timp suficient intre antrenamente (2-3 zile) poti antrena toate grupele musculare intr-un antrenament