anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp m-am apucat sa fac muschi si nu stiu cum sa procedez. Adica ar fi bine sa imi antrenez in fiecare zi toate grupele musculare sau pe rand, adica astazi antrenez abdomenul, maine biceps+triceps, raspoimaine spatele si tot asa.
Si apropo trebuie sa merg neaparat la sala ca sa am rezultate? Tot ce fac este acasa( am o aplicatie pe telefon pentru asta care antreneaza toate grupele musculare)?

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Doamne cati incompetenti, nu stiu de ce mai raspund daca habar nu au despre ce vorbesc, doar ca sa va aflati in treaba?

Niciunul nu e capabil sa dea un raspuns concret :{

Full Body cum primul necunoscator a raspuns nu e bine deloc, merge half-body dar niciodata Full-body. Prin half-body ma refer la : Luni Triceps, Biceps, Trapez, Spate, Piept, Umeri; Marti Picioare, nu mai stiu exact termenii gen biceps femural etc toate grupele + abdomen; Miercuri Pauza; Joi la fel ca Luni; Vineri ca Marti si Sambata daca vrei mai fa ceva abdomen sau/si antebrat.

La vreo 6 saptamani, mai pune ceva kg cand faci sau/si schimba pozitia, de exemplu fa triceps la sfoara, biceps izolat etc. Daca vrei pozitiile mai detaliat, te pot ajuta, dar poate te descurci singur.

Nu trebuie neaparat sa mergi la sala sa vezi rezultate, dar acasa rezultatele sunt mediocre si te lovesti de plateau imediat, canci progres dupa ceva timp. Deasemenea ia ceva proteina pudra, nu conteaza numele si/sau creatina, nu te lua dupa lume ca-ti dispar muschii, ca-ti face rau etc, imbecili, sau/si mananca bine minim 3 mese pe zi + minim 7-8 ore de somn.

Daca mai doresti detalii, raspunde la raspunsul meu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru N0xEterniS):

Merge si full body.

| anonim_4396 explică (pentru N0xEterniS):

Mersi mult! Cred ca ce imi mai ramane este sa ma apuc de treabalaughing
Btw, in legatura cu suplimentele momentan fiind la inceput nu prea as lua dar pe viitor dupa ce avansez putin ma pun si pe suplimente.

| N0xEterniS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu conteaza daca esti incepator sau nu cand vine vorba de suplimente. Eu, unu, nu as face sala fara suplimente. Bineinteles daca e vorba de lovele, atunci e altceva.

In caz ca pe viitor o sa folosesti, proteina este de 2 feluri : Whey si Casein. Whey se elibereaza rapid, Casein lent, deci vrei sa iei Whey chiar dupa antrenament si casein dimineata sau seara ( dar si dupa antrenament ). Poti lua chiar si de 2 ori pe zi.
Creatina, trebuie facut loading prima data, timp de 6 zile iei 20g pe zi si dupa cate 5g pe zi. Poti lua luni intregi, chiar ani cate 5g pe zi dupa loading.

| Moron a răspuns (pentru N0xEterniS):

Mi se pare prajeala cam mare pentru organism asta cu primele 6 zile 20g pe zi. Ajung alea 5g pe zi.
Sa iei 20g din suplimentele pe care le folosesc eu sunt aprox 16capsule sau 4pliculete. Exagerat de mult.

| N0xEterniS a răspuns (pentru Moron):

Chiar deloc, inseamna ca nu stii cu ce se mananca. E vorba de saturare si de mentinere ca si la unele medicamente, se ia ceva timp in doze mari pentru a satura si dupa mentii.

| Moron a răspuns (pentru N0xEterniS):

Ajungi la saturatie si cu 5g pe zi, dar nu intr-o sapt ca si cu 20g. Poate intr-o luna, dar la saturatie tot ajungi la un mom dat. Nu este necesar acest loading. Doar zic ca ar putea creea mai multe neplaceri decat avantaje.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu trebuie să mergi neaparat la sala ca sa am rezultate. Dacă ai o aplicație bună, obții rezulate frumose

Dar dacă mergi la sală ai niste avantaje : aparate diferite, îndrumare profiesinonală, alți colegi de efort. Corect, asta costa...

| Sn4k3 a răspuns:

Cauta programe de antrenament pe net si iti dai seama de acolo.
De exemplu:
https://www.muscleandstrength.com/workouts/4-day-maximum-mass-workout
Daca nu vrei sa mergi la sala, presupun ca nu ai aparate acasa, deci cauta antrenament numai cu gantere/haltera etc

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca mergi la sala intreba instructorul ca de-aia e platit el iti va spune exact.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Full body. De 2-3 ori pe saptamana e suficient. Axeaza-te pe exercițiile de baza: genu, fandari, împins, paralele, tractiuni, îndreptări.

| Kerre a răspuns:

Antrenament in fiecare zi = Supraantrenament! Cel mai indicat e sa mergi la sala 3-4 zile pe saptamana.
Daca vrei rezultate vizibile si mai rapide atunci mergi la sala, iar daca vei face acasa nu vei vedea rezultate prea uimitoare.

Răspuns utilizator avertizat