| crysstian a întrebat:

Am 16 ani si 1.80 inaltime. sunt putin cam slab, am undeva la 60 de kg. Ce sa fac sa mai cresc in greutate? Nu vreau sa ma ingas si vreau sa fiu putin mai solid.

4 răspunsuri:
| CulturismsiFitness a răspuns:

Mananca mai multe mese pe zi si incearca sa mentii proteinele din mese cat mai ridicate ca si procent. Fara paste cartofi orez si paine in fiecare zi. Incearca sa le combini pe fiecare cate putin.

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Lasa ca esti bine asa! Eu am aproape 14 ani si 42.5 kg...iti dai seama ca tot slab sunt.

Dar fac MMA, deci fac si sala, deci am si multi muschi. happy happy happy...

Faza e ca nu trebuie sa te ingrasi, esti numai bine asa! Daca vrei sa pari solid, trage de fiare (adica, du-te la sala)!

Pentru a te ingrasa, mananca multa paine si multe grasimi!

Succes!

| SnoopDogg12345 a răspuns:

E ceva fiziologic. Nu sunt prea bun la biologie, dar in capul nostru sunt niste chestii care dicteaza creierului absolut tot. Daca creierul tau o sa creada ca trebuie sa te ingrasi, o sa ajungi usor la 80kg. Orice ar fi, nu te pune la diete junk food, sau schimba stilul de viata. Poti manca un cartof in plus in ciorba, dar nu exagera

| Irisfloaredeiris a răspuns:

Mănâncă variat. De exemplu carne. Nu contează felul cărnii...dar pune langa ea o garnitura de legume si asa va fi mai bogat in calorii. Daca vrei sa ai fibra pe tine mergi la alergat 1 data pe zi si lasa naiba cipsurile alea!