| ThinkAgain a întrebat:


ce spuneti despre sporutl numit KARATE?
ce parere aveti?
a facut cineva dintre voi?
cum este?

Răspuns Câştigător
| dragonballz a răspuns:

Buna eu fac karate kyokushin de aproape un an mie imi place la nebunie mai intai cand am auzi ca mama imi da voie sa ma inscriu la un club de karate am crezut ca o sa ma bat ca in filme si chestii din astea dar nu-i asa in tradevar iti arata lovituri misto prin intoarcere si lovituri foarte misto insa este si un sport foarte dur chair daca este dur mie imi place
1.Pt competiti cand mergi in alte orase in alte tari sa te lupti eu am fost la niste competiti amm obtinut niste cupe medali diplome etc. si imi place mult cand mergem in stagii stagiu inseamna atunci cand mergi intr-un anume loc sa te antrenezi cu niste antrenori din alte tari adica sa inveti de la cei mai buni eu de EX:
am fost acum o saptamana in stagiu la mare la mangalia in statiunea saturn si a fost incredibil au venit niste antrenori un armean un japonez am stat acolo o saptamana a fost super dar aceasta saptamana a fost cuper grea pentru ca ne trezaem la 05 dimineata mergeam pe plaja ne antrenam cateva ore si intr-o zi ne-am trezit la 00 noatea si am fost pe plaja si am lovit 5000 de lovituri dupe care priveam apusul a fost superi uite id meu daca vrei sa mai vb tulica_claudiu

8 răspunsuri:
| Ecou a răspuns:

"si eu ma trezesc la 3:00 dimineata si lovesc 300 de lovituri ca cei 300 de spartani "... da e ok dar totusi eu vreau sa te instig taekwondo e mai spectaulos mai frumos mai competitiv, si cel mai eficient sport de autoaparare!

| saku970 a răspuns:

@totElodia Ce stil ai practicat, fratee? Doamne...vezi ca exista si stiluri de full contact dar si semi contact Shotokan este Semi contact...deci,mda

| totElodia a răspuns:

Da. Eu am facut acum 2 ani. Am avut meci in Rusia, undeva prin Moscova cu adolescenti din intreaga lume, mai putin din Asia. Am fost aproape 1500 de participanti.

Iti spun din propria experienta ca este un sport exrem de dur. Nu are nicio legatura cu artele martiale. Karatele sunt pe scurt "lupte de strada".

In meciul meu de la Moscova am avut confruntare directa cu un baiat venit din Timisoara in varsta de 16-17 ani. La sfarsitul confruntarii "am primit" un genunchi in cap, cand m-am aplecat, mi-a spart craniul in zona frontala si am ajuns in coma din cauza hemoragiei de sange din creier. Aveam sanse de 40% de supravietuire. Dar se pare ca mi-am revenit complet, capul imi arata ca inainte de accident, si nu am suferit pierderi de memorie sau alte probleme psihice grave. Dar sunt traumatizata. Si parintii mei la fel.

Te rog din tot sufletul meu, sa nu practici niciodata sportul asta, pentru ca este extrem de violent si in toata experienta mea mi-am fracturat de 2 ori tibia, o data mana (fractura deschisa), si mi-au fost rupte 2 coaste + coma, in decursul a 6 ani.

| dragonballz a răspuns (pentru totElodia):

Ce ai practicat? kyokushin? sau

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns (pentru totElodia):

Pai el nu te-a batut full, adica sa te loveasca el cu tot ce poate chiar daca n-are sanse, te-ai lasat tu.Deci cand esti la pamant nu stai acolo ca melcu.tongue trebuie cand vezi ca vine sa iti traga una fa miscarea aia de tii picioru sa ii pui piedica si te invarti cand esti jos. Asa primeai tu medalia sau ce o fi acolo si nu mai erai ranita.Si apropo Again.E foarte frumos da sa nu faci si tu greseala ca Elodia ca si tu vei ajunge acolo.

| Madalina123 a răspuns:

Eu am facut in jur de 1 an. A fost frumos, dar eram cam mica, aveam in jur de 11-12 ani. Imi luam niste picioare si pumni in burta, de imi venea sa morlaughing pana cand nu am mai rezistat, si m-am lasat. Oricum, e un sport frumos. Good luck!

| alle96 a răspuns:

Sunt karatista de 10 ani jumate si ador sportul asta!

| sisisisisi a răspuns:

Da eu fac karate(sunt fata).Mi-se pare un sport foatre frumos, care disciplineaza.Acum depinde si de persoana.Mie imi place!

Întrebări similare