| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

Hei TPU, nu prea mai merg la sala, mai rar. Nu mai mananc dupa ora 16-17 timp de 3-4 zile, fac cam 200-300 abdomene seara, daca ma tin de treaba si fac cum trebuie se poate sa scap in 3 saptamani de burta?

Răspuns Câştigător
| CristiMC a răspuns:

Din ce vad consumi numai carbohidrati si nici omleta nu e stralucita. Hamburgarul contine calori goale, adica se pune sub forma de grasime. Incearca sa consumi carbohidrati in prima parte a zilei si apoi proteine, deoarece daca consum glucide seara o sa se depuna sub forma de grasime. Evita pe cat posibil consumul de alcol, bauturi acidulate si fast food! Tu esti mare in volum sau ai multa grasime in zona abdomenului?

PStongueoti face 3 ore in contunu abdome si sa nu arzi stratul adipos dupa abdomen. n.ai cum sa fi definit intr.o parte a corpului iar in alt sa ai grasime.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca am scapa de burta in 3 saptamani asa rapid cu toti am avea patratele, abdomele nu ard nimic din contra pot chiar face rau muschilor abdominali, trebuie facut sport, o dieta low carb, low fat, high proteine

| CristiMC a răspuns:

In restul zilei ce mananci?

| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 explică (pentru CristiMC):

Pai daca mananc des mai mananc omleta, cartofi natur, iaurt degresat, fructe legume, maine neagra, dar azi am zis sa nu mai mananc, adica am mancat la scoala un hamburgher cu salam șunca roși castraveți si sos de usturoi, dupa jumate de pizza ca asta am avut si dupa 17 nu am mai mancat deloc si nu mai mananc beau ceai verde acuma si apa seara doar

| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 explică:

Pai mananc legume, fructe, cartofi copți iaurt, si foarte foarte rar mai gust ciocolata sau suc, inainte doar suc am baut si nu puteam sa nu mai beau acuma beau apa dar si suc foarte rar, chiar foarte rar beau sucuri, alcool nu beau deloc, ceaiuri mai beau, fac seara 300 si ceva de abdomene, daca nu mananc asa mult nu ar fi mai ok? Mananc doar 2 mese pe zi si daca e intre mese un fruct sau iaurt ceva, ar fi bine asa? Sau ce sfat imi dai sa scap cat mai repede?