anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU! Ce exercitii ar trebui sa fac sa scap de celulita de pe picioara si fund, pentru un fund mai "frumos" (vreau sa am un corp frumos, nu un fund tocit)si de ce mi-au aparut niste dungulite mov subtiri care cred ca se numesc vergeturi? Am 14 ani nu cred ca e normal. P.S.Am 1m 60 si ceva si 48-49 kg.

6 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna, eu am vergeturi de la 13 ani, la mine e genetic, si da, apar la schimbari bruste de greutate, din cauza ca pielea nu e asa de elastica, eu folosesc crema restructuranta ativergeturi de la gerovital plantic, dupa baie ( costa in jur de 17 lei la farmacii, dar e mai ieftin la cora), mie nu imi mai apar. iar pentru celulita, e un pic mai complicat, in afara de un sport ( alergare sarit coarda), trebuie si o alimentatie naturala, fara zahar ( adica dulcuri), fara prajeli, si mancare tip fast-food, si putina carne, pe langa alimentatie, si masaj de genu gomaj, cu zat de cafea si un pic de ulei de masline, cam de cate ori faci baie. Rezultatele nu o sa apara la inceput, trebuie sa lasi corpul sa isi faca treaba sa se adapteze la alimentatie. eu m-am lasat de carne de 1 an, iar celulita mai am, dar nu atat de vizibila, bine, nu respect chiar totul cum trebuie din pacate. O seara buna.

| PreaTareღ a răspuns:

Fa exerciti la picioare

| NaneSchizophrenia a răspuns:

Fa exerciti in special la picioare, si nu e normal, incearca sa slabesti dreptat! happy
Bafta!

| MamaNegri a răspuns:

Greutatea e ok. Trebuie sa ai un stil de viata sanatos sa mananci sanatos si cel mai important la varsta asta sa faci sport. Exerciti....hmmm...pai genoflexiunile si abdomenele. Pentru fund genoflexiuni. Si ca sa nu mai ai vergeturi abdomene. Si exista o multime de exerciyii cauta pe net! Sunf atat de multe!

| dodo222 a răspuns:

Bea muuulta apa. Crede-ma, ajuta! Si multe genoflexiuni. Fac minuni. Ia niste greutati in fiecare mana, improvizezi vezi tu (macar cate 2 kg la inceput iar apoi cresti greutatea cu cate 1-2 kg cat vrei tu) si faci cate 4 serii de genoflexiuni a cate 20 de repetari. De doua ori pe saptamana pe putin. Un alt exercitiu foarte bun: fandarile. La fel: cu greutati, 4 serii/15-20 repetari. Si iti mai recomand sa alergi happy

| Şofronici_Ionut_1984 a răspuns:

Buna Oana, nu e normal sa ai vergeturi.Despre kg sunt bune, nu esti grasa! Cat despre vergeturi, sunt asemanate cu niste firicele subtiri care apar dupa ce te ingrasi dintr-o data!
Funda?