| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

Hello :*
Eu in urma cam cu un an jumate am slabit vreo 10 kg fara sa fac sport,doar m-am infometat! Si mi s-a cam lasat pielea pe picioare,as vrea sa fac muschi la picioare si sa scap si de celulita, sa-mi tonific picioaele. Ce trebuie sa fac?
FARA masaje si tratamente specializate. Ceva ce pot face eu acasa. Ar trebui sa mananc mai multe legume si fructe si sa beau mai multa apa? HELP! FUNDA!
Va pup!

Răspuns Câştigător
| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna!
Incearca sa faci multe exercitii fizice. Daca nu stii ce, gasesti pe net. Mananca multe fructe si legume proaspete. Bea multa apa si fa multa miscare.
O sai ai rezultate. Bafta! happy
Have a nice day.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru ριтιкaa1998):

Fructe si legume a? happy

| ριтιкaa1998 a răspuns (pentru Goldenboy97):

Da. happy

| Goldenboy97 a răspuns (pentru ριтιкaa1998):

Si nu ti se pare aiurea sa te tonifici cu fructoza din fructe?

7 răspunsuri:
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Iti recomand sa iti iei o crema usoara, sa iti faci tu masaj cum poti pentru celulita.
Ia-ti de asemenea si greutati si picioare si fa acasa exercitii. Ridicari in lateral, genoflexiuni, gasesti o gramada pe internet.
O dieta echilibrata ajuta sa iti pastrezi pielea frumoasa si tanara. Incearca sa respecti mesele, sa mananci fructe, sa te hidratezi.
Asa a scapat o prietena de celulita. Multa bafta! :*

| Yuzoo a răspuns:

O dieta echilibrata in fructe si legume te poate ajuta si pentru picioare cel mai eficient mod e sa mergi la sala unde faci banda, banda te ajuta enorm la picioare si incearca sa faci cu inclinatie 8 si viteza 4, apoi pe timp ce mai mergi la sala cresti inclinatia pana la 15. O sa fie cam greu dar 30 de minute de banda daca mergi de 3 ori pe saptamana de vor ajuta. Daca vrei poti incerca si aparate pentru picioare la sala, doar ca parerea mea este sa ai un antrenor langa tine, nu fa de capul tau sa te ranesti si sa ai probleme pe viitor. Sper sa te ajute cu ceva.

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru Yuzoo):

Nu pot sa ma duc la sala din niste motive. Ceva de facut acasa? Exercitii?
Multumesc anticipat.

| Alinaaa333 a răspuns:

Fa biciclism sau cum fac eu(si am niste picioare...de viswinking ) karate. Ajuta mult la picioare. Puup! Funda?