| XxGaMeRUlTaUXx a întrebat:

Hey amici va salut este a 2 mea intrebare pe TPU iubesc sa raspund la intrebari si sa pun intrebari.Deci vreau sa va intreb ceva despre fotbal puteti sa ma ajutati?
Okay vreau sa trag tare mai tare ca de obicei adica sa trag sa rup plasa am muschi la picioare bine formati siii nu prea am sutul finisat sunt dreptaci si trag cu cioaca vreau sa trag si mai tare ce ma sfatuiti sa fac dau multe goluri cu cioaca si as vrea sa fac ceva spectaculos vreau sa trag ffff tare adica ceva genn......sa pun roti de masina si sa trag in minge am incercat si nu prea ma ajuta pe mine e cam usor pentru ca fac asta de multicel intelegeti.Sunt bun la fotbal am facut foarfeca de 9 ori si am 7 reusite si 2 ratari nu ma laud dar... vreau sa trag mai tare puteti sa ma ajutati sa trag mai tare cu cioaca daca nu puteti sa ma ajutati cu cioaca macar dati-mi sfaturi sa trag cu latul sau alte chesti va rog.P.S:scuze de atat de mult scris dar imi place sa scriu

Răspuns Câştigător
| BracKMyhay95 a răspuns:

Iati si tu o minge mai grea si trage cu ea pana incepi sa tragi tare dupa incearca cu cea pe care o foloseai de obicei.

5 răspunsuri:
| IndiferentXD a răspuns:

Hai salut!
Loveste mingea in plin cu siretul, penduleaza mai mult piciorul!
Ca exerciti ia-ti o minge, du-te la un perete si loveste mingea in el. exact cum ti-am spus, cu siretul... fa asta de mai multe ori si o sa-ti intre in reflex sa sutezi cu siretul (nu poti sa ajungi mare fotbalist daca suteazi doar cu varful happy )!
Iar in legatura cu forta sutului, probabil este mic, se formeaza in timp dar sutand corect cu siretul sutezi mai tare decat cu varful/cioaca happy asta sigurwinking
bft!

| NeXo a răspuns:

Incearca sa iti impui u punc fix al portii si apoi exerseaza sa dai in el cand incepe sa iti iasa incearca sa dai acolo dar cu mai multa forta si tot asa, exerseaza pana nu o sa mai ai nevoie sa faci antrenament inainte!winking funda?

| XxGaMeRUlTaUXx explică:

Ms foarte mult pentru raspunsuri

| XxGaMeRUlTaUXx explică:

Ms pentru raspunsurile voastre sunt exagerat de bune :X O sa le practic pe toate XD