| Ioanaa1999 a întrebat:

Hey. Imi puteti spune si mie cateva sfaturi de slabit? Orice:diete, exercitii fizice. Dau funda :*.

Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrei_1995 a răspuns:

Uite o cura de slabire pe 7 zile. Eu zic ca va da rezultate si sa o tii pana cand ajungi la kilogramele dorite. Dupa aceea sa incerci sa o tii in continuare deoarece daca te abati de la toate deodata o sa iei pe + kilogramele la loc.

Ziua 1:

Micul dejun constă în două mere. Acestea trebuie mâncate pe stomacul gol. Tot la prima masă a zilei este indicat să beţi apa. Fresh-ul de mere nu are ce căuta la această masă a zilei. Persoanele care obişnuiesc să bea cafea la prima oră a dimineţii vor opta pentru o ceaşcă mică înlocuind zahărul cu miere sau lapte.

La masa de prânz este indicat să mâncaţi un măr proaspăt şi 150 de grame de carne de pui. Carnea de pui se va mânca fiartă, nu prăjită sau făcută la grătar. După masa de pânz se recomandă şi un pahar de apă.

Cina constă într-un măr şi o salată de legume.

Ziua 2:

La micul dejun se vor mânca două mere.

La pânz este indicat un măr şi o salată de morcovi cu salată verde, brânză slabă şi o roşie.

La cină se recomandă două mere şi 150 de grame de peşte la grătar sau la cuptor. Peştele va fi mâncat simplu, fără garnitură.

Ziua 3:

La micul dejun se va servi un măr şi un sandwich, care va conţine o felie de pâine integrală, brânză slabă, o felie de pastramă şi o roşie

Pentru masa de prânz se recomandă un măr şi o salată de legume: roşii, castraveţi, ardei, morcovi, porumb şi ceapă.

La masa de seară se vor mânca două mere.

Ziua 4:

La micul dejun veţi mânca un măr şi două felii de pâine integrală cu unt.

Prânzul presupune să mâncaţi un măr şi o salată cu ton, în care veţi mai pune salata verde, porumb, roşie şi ceapă.

Cina constă într-un măr şi 150 de grame de piept de pui la grătar sau fiert.

Ziua 5:

La micul dejun se recomandă un măr şi un bol de lapte cu cereale integrale.

La prânz veţi mânca un mpr şi peşte la cuptor, la care veţi asezona legume.

Cina constă în două mere.

Ziua 6:

La micul dejun este indicat să mâncaţi un măr, un ou fiert şi o felie de pâine integrală.

Pranzul constă într-un măr, 150 de grame de pui fiert cu legume la cuptor. Puteţi opta pentru ardei, dovlecei, morcovi şi ceapă.

La cină se recomandă două mere.

Ziua 7:

La mic dejun este indicat să mâncaţi un mar şi un sandwich făcut dintr-o felie de pâine integrală, brânză slabă în grăsimi, o felie de pastramă şi o roşie.

Pranzul constă într-un un măr şi o salată de legume cu câteva cubuleţe de carne fiartă.

Cina presupune să mâncaţi un măr şi o salată cu ton, zeamă de lămâie, porumb, salată verde şi ceapă.

În a doua săptămână se vor respecta aceleaşi reguli.

Pentru ca regimul cu mere să aibă rezultatul dorit este indicat să beţi zilnic doi litri de apă. După fiecare masă se va bea câte un pahar de apă. Pe tot parcursul acestui regim este indicat să renunţaţi la băuturile carbogazoase şi dulciuri. Ceaiurile, apa şi cafeaua, în cantităţi mici, sunt singurele lichide permise în acest regim.

După cele două săptămâni de cură, în fiecare seară se va mânca un măr înainte de masă. Pentru ca rezultatele obţinute în urma curei cu mere să se păstreze pe o perioadă mai lungă de timp renunţaţi la fast-food, la produsele semipreparate sau la cele de la patiserie.

14 răspunsuri:
| xButterflyxX a răspuns:

Buna,incepe prin a reduce alimentele grase, dulciurile, fast-food`ul, sucurile carbogazoase, incetul cu incetul.In cazul in care consumi paine, o poti inlocui cu cea de secara, graham sau cea neagra, daca nu, o poti exclude de tot.Trebuie sa ai 3 mese pe zi regulate, cu cate 2 gustari, pentru cele 2 gustari poti consuma fructe, alune, nuci, chiar iaurturi degresate.De asemenea trebuie sa te hidratezi, asadar, bea cel putin 2l de apa pe zi,ar fi si mai bine,daca ai consuma ceaiuri,precum ceaiul verde,negru, alb, ajuta la slabit.
Legat de exercitiile fizice, iti pot recomanda un canal pe youtube, unde gasesti diferite exercitii cu diferiti antrenori(este in engleza) :
http://www.youtube.com/user/befit
Sper ca te-am ajutat.

| Cosmin86 a răspuns:

Invata sa mananci :

http://www.getfit.ro/......abire.html

Si fa sport, axeaza-te pe antrenamente cardio ( alergat, inot, bicicleta, etc. ).

Dietele sunt bune doar sa te imbolnavesti.

| MadRaven a răspuns:

Dieta dukan e miraculoasa
Cat despre ex fizice, neaparat cardio, adica sarituri, dans etc
plus exercitii fizice, abdomene etc.
Bafta si la mai putine kg!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti face exercitii fizice, jogging
sau o dieta cu apa si lamie la prima ora iar dupa sa bei cat mai multa apa pana la sf zilei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 13 ani si vrei sa slabesti? lol

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Cea mai rapida dieta, din lume, care urmareste scaderea in greutate a fost conceputa tinand cont de toate elementele nutritive esentiale pentru corpul tau. Astfel, prin aceasta dieta, esti in deplina siguranta iar modalitatea recomandata de pierdere in greutate este perfect sanatoasa. Deci, citeste mai departe...

Cea mai rapida dieta! Oare exista sau este doar un mit? Ei bine, daca iti doresti sa stii care este cea mai rapida dieta din lume care te poate ajuta sa pierzi in greutate, atunci acest articol iti va oferi toate informatiile necesare.

Cea mai rapida dieta este cea care duce la o pierdere vizibila in greutate in mod cat mai natural si, in timp nu apare efectul "boomerang". Astazi, oamenii constientizeaza tot mai mult necesitatea adoptarii unui regim alimentar corect iar pierderea in greutate a devenit unul dintre obiectivele lor prioritare.

Insa, adesea, se comit greseli majore si, in timp, efectul este exact invers celui dorit. Cea mai rapida dieta presupune echilibrarea nutrientilor in proportia dorita si mentinerea numarului de calorii la un nivel standard.

Date despre cel mai rapid regim de slabire din lume

Cele mai nocive produse alimentare sunt cele care contin carbohidrati in forme simple. Poti pierde foarte usor in greutate daca reduci drastic consumul de carbohidrati. In paralel, regimul tau alimentar trebuie, obligatoriu, sa includa acele alimente care sunt nutritive si sanatoase. Un alt aspect, deosebit de important, priveste numarul de calorii pe care trebuie sa il contina regimul tau zilnic si, care, nu este voie sa depaseasca limita de 1500 calorii. Deci, fa un efort si tine socoteala caloriilor pe care le contin alimentele consumate pe parcursul unei zile.

Redu carbohidratii simpli!

Carbohidratii simpli ar trebui sa fie eliminati complet daca iti doresti o pierdere rapida in greutate. Astfel, faina alba, zaharul rafinat, painea alba si orezul alb pot avea un impact cu consecinte periculoase asupra organismului.

Evita produsele de tip fast-food. Toate acestea le-ai putea inlocui cu un complex de carbohidrati, cum ar fi pastele din grau integral, painea neagra, faina de ovaz, fulgii de porumb. Aceste alimente contin carbohidrati sanatosi, esentiali pentru organismul tau, dar in cantitati mici.

Nu exagera, insa, nici in sens contrar adica eliminand total carbohidratii deoarece si acest lucru poate avea efecte negative asupra organismului. Cauta-i pe cei sanatosi si consuma-i in cantitati rezonabile!


Include in regimul tau zilnic acizi grasi saturati

Acizii grasi Omega-3 fac parte din grupul acizilor grasi nesaturati, absolut necesari in satisfacerea nevoilor nutritionale ale corpului tau. Diferitele tipuri de peste, cum ar fi ton, somon, hering, macrou sunt surse bogate de acizi grasi Omega.

Produsele lactate cu continut scazut de grasime, precum untul si branza contin, de asemenea, acizi grasi nesaturati. Daca iti doresti, cu adevarat, sa scazi in greutate, nu uita de alune si migdale iar lintea si mazarea sunt surse excelente de acizi grasi.

Un aport mai mare de proteine

Proteinele trebuie sa devina principala sursa de nutritie atunci cand limitezi cantitatea de grasimi si carbohidrati din dieta ta. Produsele de origine animala, cum ar fi carnea slaba, pieptul de pui, carnea de vitel sau de curcan constituie surse foarte bogate de proteine. Albusul de ou sau laptele praf degresat contin cantitati apreciabile de proteine.

Aceste produse alimentare este recomandat sa le asociezi, in regimul tau zilnic, cu legume si fructe in cantitati cat mai mari pentru a oferi organismului fibre, vitamine si minerale.

Planul celui mai rapid regim de slabire din lume

Incepe-ti ziua cu un pahar de apa calda cu suc de lamaie. Lamaia este cunoscuta pentru proprietatile ei de detoxifiere a organismului contribuind la emulsionarea grasimilor. Dimineata devreme, bea, cel putin, trei pahare de apa pe ora pentru detoxifierea corpului tau. Zilnic, consumul de apa trebuie sa atinga trei litri.

Dimineata, nu sari peste micul dejun. Acesta trebuie sa contina un ou fiert tare sau omleta, fulgi de ovaz sau de porumb, lapte degresat. De asemenea, se recomanda o banana la micul dejun sau fructe precum: mere, avocado, guava, pepene galben si pepene verde.

Pranzul este recomandat sa includa mai multe proteine: carne fiarta de pui, peste sau curcan la cuptor ori la gratar si o farfurie de salata preparata din legume proaspete – iata pranzul ideal. Salata de tofu, supa de spanac si tortillas din faina de grau integrala sunt, de asemenea, o buna combinatie pentru masa de pranz si indestulatoare.

Cina ar trebui sa fie cat mai usoara, de preferat, de tip vegetarian: o supa de morcovi, varza, sfecla, broccoli, rosii, salata verde si ceapa ar fi suficienta. Poti gati, de asemenea, legume in cantitati minime de ulei de masline extravirgin. Supele preparate din legume uscate precum si lintea sunt, si ele, foarte sanatoase.

Daca ai tendinta sa simti foame intre mese, ti-o poti potoli cu suc de fructe proaspete, alune, biscuiti din faina integrala de grau sau popcorn. Evita sucurile conservate, bauturile gazoase sau produsele alimentare pe baza de zahar.

Sper ca ai inteles modul in care a fost conceput acest regim alimentar, felul in care s-a stabilit echilibrul nutrientilor. Pierderea in greutate in mod sanatos poate fi reala daca tii seama de aceste sugestii. Consuma alimente in cantitati mici si gustari care au un indice cat mai scazut de calorii, pentru a mentine nivelul acestora la cotele standard.

| Cosmin86 a răspuns (pentru IoNyShimotukushichi):

Ai uitat sa adaugi sursa de unde ai dat copy/paste ( pentru ca nu esti in stare sa formulezi singura o amarata de propozitie )

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimuuuussssss a răspuns:

Dieta Dukan e foarte buna, daca te tii deea slabesti 1 kg pe zi. Sper ca te-am ajutat!
http://www.dietadukan.ro/

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonimuuuussssss):

Iti dai seama cat de NESANATOS e sa slabesti 1 kg pe zi?

| MadalinaElly a răspuns:

Buna,inceraca sa faci abdomeni, genoflexiuni sa alergi si mananca sanatos.

| Bristena a răspuns:

Buna!

In primul rand ca sa slabesti trebuie sa reduci dulciurile si paine adica nu de tot dar asa mai putin si paine pe zi nu mai mult de 4 feli de paine pe zi si poti sa manaci salate ca tot e vara iaurturi cu fulgi din astea asa mai putine prajeli seara la tv(tuturor ne place sa rontaim ceva la tv)sa nu iti iei covrigei si alte din astea ci fulgi de porumb sunt niste batoane dietetice cu fructe chiar si cu ciocolata si sunt foarte bune poti sa iei si biscuiti din acea belvita star.cam atat cu alimentatia acum sa trecem si la sport:
In fiecare seara sau dimineata fa exercitii si in cateva zile o sa se vada eu fac de miercuri si deja se vede.nu conteaza ce exercitii faci dar important e sa incepi cu 5 10 15...si cand ai ajns la 50 iei o pauza ma refer 5 genoflexiuni pe urma 10 si alete exercitii care alegi sa le faci eu de ex fac cu coarda:pun coarda intinsa pe jos si sar in jurul ei din stanga in dreapta sau orice vrei tu sa faci dar sa nu fie foarte abosotioare. Sper sa te ajute si:
http://www.studentie.ro/campus/15_sfaturi_pentru_slabire/c-661-a-3910

| marian_7699 a răspuns:

Fugi in fiecare dimineata 30 de minute! incearca!

| alexadracusor12 a răspuns:

Pai nu manca paine multa. Dupa ora 19:00 ( ora sapte) nu mai manca...fa cateva abdomene si multe ex. pe care le poti face