| M978 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa ma apuc de sala, vreau doar sa pun ceva muschi pe mine, nu vreau mai mult. Pot sa ma apuc?

11 răspunsuri:
| NAT0 a răspuns:

„ceva mușchi pe mine" Deja mă gândesc că te duci maxim 2 săptămâni și cazi leșinat. În fine, totul vine în timp. Depinde pe ce vrei să pui mușchi. Vrei mușchi la biceps, ridici gantere la biceps. Dacă vrei să faci „six pack" faci exerciții pentru abdomen. Ăh, și da, poți să te apuci că nu te ține nimeni de picior să nu te apuci.

| presus a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta exacta, depinde mult si de cat esti tu de dezvoltat, ce tip de genetic ai. Eu ti-as recomanda totusi sa incepi de la 15 ani. S-ar putea sa iti stopeze cresterea daca incepi de la o varsta atat de frageda. Sincer acum, nu am vazut prin sala copii sub 15-16 ani. Dar asta nu te opreste din a face gimnastica, flotari si abdomene acasa. Rabdare si spor!

| Miss25JK a răspuns:

Esti copil inca, pune mana si mananca sanatos orice cu limite bineinteles, bine eu sunt anti musculosi cu creier nemusculos, acum e decizia ta, dar esti cam mic, parintii stiu ce vrei sa faci?

| M978 explică (pentru Miss25JK):

Parintii mei stiu ce vreau sa fac si n-au nici o problema

| Miss25JK a răspuns (pentru M978):

Scuza-ma ca sunt atat de pertinenta, dar parintii tai ar trebui sa fie un pic mai atenti cu tine si mai implicati in educatia ta si in scoala, decat in pachetele de muchi care oricum la 60 de ani nu iti vor aduce "pensia".

| Sociopatul a răspuns (pentru Miss25JK):

Ce prejudecati urate ai, daca cineva are muschi in opinia ta muschiul creierului e mort?

| Miss25JK a răspuns (pentru Sociopatul):

Depinde, 99% din cazuri da, dar sa tinem cont ca 1% conteaza si el intr-o oarecare masura. E liberul arbitru, nu? De obicei cine se scuza, se acuza, sunt curioasa de ce te-ai aprins.

| Sociopatul a răspuns (pentru Miss25JK):

Nu scuz pe nimeni, doar iti critic prejudecatile

| nopainkiller a răspuns:

Salut!
Nimeni nu spune ca nu poti! Da! Raspunsul este da, poti merge la sala mai ales daca esti mai slabut cu tipul Ectomorf sau Mesomorf, insa indicat ar fi sa nu folosesti greautati prea mari, dar mai ales sa nu le ridici deasupra capului! A merge la sala corespunde unui stil de viata sanatos, faci miscare ceea ce e bine!
Poti sa iti achizitionezi un abonament la sala si sa o fregventezi! Insa nu uita fara greutati mari!

| Robert1999999 a răspuns:

Buna happy

Da, chiar daca ai doar 13 ani (fara suparare ) corpul tau nu este complet dezvoltat si nu poate produce la fel de mult testosteron(hormoni) ca la un om de 20, 21 de ani, dar cu o alimentatie bine pusa la punct, cu un nivel mare de proteine si carbohidrati se pot vedea efecte, de asemenea cu un plan de antrenament bine pus la punct si cu suficienta odihna se pot vedea rezultate, plus ca corpul tau este in completa dezvoltare.

Eu ti-as recomanda sa te uiti la turiala de pe you tube, acolo vei afla mai multe lucruri atat despre credterea in masa musculara, antrenamente, cat si alimentatie.

(Angel Fitness, Radu Antoniu, Coste Vlad Ionut, Alex Stoian)

O Seara Buna.